Wilders: steunen missie Libië erg moeilijk

PVV eindelijk in de regering al is het nog op de gedoogplaats met de hulp van god zit de pvv de volgende keer aan het hoofd van de regering.
Forum rules
Alles over PVV en Wilders

Wilders: steunen missie Libië erg moeilijk

Postby Führer » Mon Apr 11, 2011 2:21 pm

Wilders: steunen missie Libië erg moeilijk(Novum) - Het wordt voor de PVV 'erg moeilijk' de Nederlandse bijdrage aan de missie in Libië te steunen. De Arabische landen doen onvoldoende mee, stelt partijleider Geert Wilders woensdag. Of de PVV ermee instemt, is echter nog onduidelijk.

Dinsdag besloot het kabinet zes F-16's, een KDC-10 tankvliegtuig en een mijnenjager te sturen. Hiermee levert Nederland een bijdrage om het wapenembargo tegen de Libische leider Moammar Gadhafi te handhaven. Mogelijk worden de gevechtsvliegtuigen later ook ingezet om het vliegverbod af te dwingen.

Wilders had zich eerder uitgesproken voor een kleine bijdrage, maar nu wordt volgens hem 'geen minimale bijdrage' geleverd. De Tweede Kamer beslist woensdag over de deelname. Theoretisch kan het kabinet de bijdrage ook zonder Kamermeerderheid sturen, maar de kans dat dit gebeurt is zeer klein.

De Kamerleden krijgen woensdagmiddag eerst een technische briefing, en daarna gaan de vaste commissies van Buitenlandse Zaken en Defensie over het voorstel praten. Het plenaire debat wordt waarschijnlijk woensdagavond gehouden.

Overigens is de kans op een Kamermeerderheid ook zonder de PVV groot. De PvdA beraadt zich woensdag nog. De SGP heeft zich al positief uitgesproken, maar is bezorgd over de situatie op de lange termijn.

Bron: http://binnenland.nieuws.nl/634770Nou zal extreem-rechts.nl geen traantje laten om welke libische dode dan ook en al helemaal niet voor een regeringsleider die in het recente verleden duizenden blanke vrouwen heeft geprobeerd tot de islam te converteren en nog wel in de Italiaanse hoodstad rome.
Maar zoals eerder beschreven is een onafhankelijk Libie vele malen beter als zuiderbuur voor Europa en dus ook NEderland als een Libie dat onder dwang van De VN en IMF staat.
Het linkse oorlogs gebrul is ook werkelijk schrikbarend wordt er vaak gezegd dat alleen rechts oorlog wil en dat links altijd voor de dialoog gaat is het de afgelopen maand wel heel erg duidelijk geworden dat het juist de schijnheilige linksen zijn die hoe dan ook willen bombarderen en controleren.
Ook van de mythe dat vrouwen in de politiek voor minder oorlog en verderf zou zorgen is deze maand totaal ineengestort.
Zo was er geen enkele reden tot bombarderen van Libie en al helemaal niet voor USA toch waren het 3 top vrouwen die gaddafi graag dood zien en tot een militair massa bombardement aangezet hebben.

For those of you who believe the world would be more peaceful if run by women, you should note that waging war on Libya was pushed heaviest by Secretary of Defense Hillary Clinton, National Security Advisor Samantha Power and US Ambassador to the UN Susan Rice.

Bron: http://www.thegreport.com/2011/04/01/se ... d-mission/
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to PVV - Wilders

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron