PVV: aggressieve criminelen geen pardon meer geven

PVV eindelijk in de regering al is het nog op de gedoogplaats met de hulp van god zit de pvv de volgende keer aan het hoofd van de regering.
Forum rules
Alles over PVV en Wilders

PVV: aggressieve criminelen geen pardon meer geven

Postby Führer » Tue Apr 19, 2011 5:10 pm

(Novum) - De PVV wil dat illegalen die verzet plegen bij hun uitzetting harder worden aangepakt. Ze moeten een kap over het hoofd krijgen en vastgebonden aan hun vliegtuigstoel worden teruggebracht naar hun land van herkomst, stelde PVV-Kamerlid Joram van Klaveren dinsdag tijdens het vragenuur in de Tweede Kamer.

Van Klaveren reageert op het maandag gepresenteerde jaarverslag van de Commissie Integraal Toezicht Terugkeer (CITT), waarin staat dat vorig jaar 2404 van de 6600 uitzettingen werden geannuleerd. In honderden gevallen kwam dit omdat de illegalen verzet pleegden. Als ze maar genoeg ophef veroorzaken, worden ze niet toegelaten tot het vliegtuig. Ook in het vliegtuig misdragen ze zich geregeld.

Minister voor Immigratie en Asiel Gerd Leers (CDA) legde uit dat er voortdurend een afweging moet worden gemaakt tussen het doel, namelijk het terugbrengen van de vreemdelingen, en een zorgvuldige, waardige en menselijke manier van uitzetting. Hij hamert er op dat het aantal geannuleerde uitzettingen als gevolg van administratieve fouten omlaag moet.

BRON: http://binnenland.nieuws.nl/638524/pvv_ ... _uitzetten
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to PVV - Wilders

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron