Bertus Hendriks aangeklaagd voor liegen onder ede

PVV eindelijk in de regering al is het nog op de gedoogplaats met de hulp van god zit de pvv de volgende keer aan het hoofd van de regering.
Forum rules
Alles over PVV en Wilders

Bertus Hendriks aangeklaagd voor liegen onder ede

Postby Führer » Sat Apr 23, 2011 7:20 pm

Wilders doet aangifte tegen Hendriks
Bertus Hendriks.jpg
Bertus Hendriks
Bertus Hendriks.jpg (30.38 KiB) Viewed 2630 times


(Novum) - PVV-leider Geert Wilders heeft woensdag in Amsterdam aangifte gedaan tegen Midden-Oostendeskundige Bertus Hendriks wegens meineed, zo laat hij per sms weten. Hendriks heeft volgens hem gelogen over het etentje bij hem thuis dat centraal is komen te staan in het proces tegen Wilders.


Wilders' advocaat Bram Moszkowicz had Hendriks vrijdag al van meineed beschuldigd. De rechtbank wilde echter geen onderzoek starten naar de beschuldiging. Er is volgens de rechters geen sprake van liegen. Wilders besloot daarop aangifte te doen.

De arabist Hans Jansen, getuige-deskundige in het proces tegen Wilders, was bij het etentje te gast. Bij die gelegenheid zou een andere aanwezige, raadsheer Tom Schalken, hebben geprobeerd Jansen te beïnvloeden. Schalken was medeverantwoordelijk voor het bevel om Wilders te vervolgen voor het aanzetten tot haat en discriminatie.

Bron: http://binnenland.nieuws.nl/638732
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to PVV - Wilders

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron