Extreem-links sturen weer talloze doodsbedreigingen aan PVV

PVV eindelijk in de regering al is het nog op de gedoogplaats met de hulp van god zit de pvv de volgende keer aan het hoofd van de regering.
Forum rules
Alles over PVV en Wilders

Extreem-links sturen weer talloze doodsbedreigingen aan PVV

Postby Führer » Tue Jul 26, 2011 11:40 pm

Image
Arnoud van Doorn (rechts) met zijn collega PVV'ers. © ANP

De politie Den Haag onderzoekt meerdere ernstige bedreigingen die de afgelopen dagen zijn geuit aan het adres van het Haagse PVV-raadslid Arnoud van Doorn. Zondag haalde Van Doorn zichzelf veel publieke woede op de hals. Terwijl de wereld kennis nam van het hoge dodental onder jonge Noorse sociaal-democraten verstuurde hij via Twitter een gedateerd en onjuist bericht onder het kopje 'Noorse PvdA wil Israël bombarderen'.

'Over aard en omvang van de bedreigingen kan ik niks zeggen', aldus Van Doorn, die het 'Team Bedreigde Politici' van het politiekorps Haaglanden heeft ingeschakeld. Een politiewoordvoerder spreekt over vier tweets die alle in de categorie 'ernstige vorm van bedreiging' vallen. Zo kondigde iemand aan zeker te weten dat Van Doorn 'de volgende is die met een stuk ijzer in z'n kop het asfalt gaat kussen'. Deze persoon twitterde gisteravond spijt te hebben van zijn daad.

'Dit zijn bewuste acties die je als samenleving niet kunt tolereren', zegt de woordvoerder van de politie Haaglanden. 'Ik ga er van uit dat dit dossier bij het OM belandt.' Volgens hem zijn na het schietdrama in Alphen aan den Rijn personen voor minder ernstige bedreigingen vervolgd. Een tweede bron bij de Haagse politie stelt dat Van Doorn ook per mail is bedreigd.

Bron: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Bui ... oren.dhtml
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to PVV - Wilders

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron