Geldloze samenleving

EUSSR wetten, wet voorstellen en historische paralellen met andere fascistische en totalitaire systemen.

Geldloze samenleving

Postby Führer » Mon Jul 01, 2019 6:18 am

Een aantal jaar geleden is op de Bilderberg meeting door de zionistische leiders van de wereld besloten om geld langzamerhand uit te faseren. Zodat met een enkele muisknop ons geld gedevalueerd of zelfs verwijdert worden. Iets wat veel moeilijker was in het verleden met fysiek geld.
Zo zal in de toekomst bij een financiële crisis simpelweg van elke EU burger geld afgeschreven worden om de bedrijven of overheden die er een potje van gemaakt hebben te helpen.
Meestal verdwijnt dat geld dat in de zakken van de Bilderbergers.

Klaar met malafide betaling in cash

Door Jorn Jonker
2 uur geleden in BINNENLAND

Den Haag - Contante betalingen boven de 3000 euro worden verboden. Het is een van de vele maatregelen tegen witwassen die het kabinet vandaag aankondigt.
Ministers Hoekstra (Financiën) en Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) willen het met hun ’plan van aanpak witwassen’ moeilijker maken voor criminelen om verdiensten uit de onderwereld in de bovenwereld uit te geven.

Ministers Hoekstra (Financiën) en Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) willen het met hun ’plan van aanpak witwassen’ moeilijker maken voor criminelen om verdiensten uit de onderwereld in de bovenwereld uit te geven.

Ⓒ BOUWMAN, RENE

Ministers Hoekstra (Financiën) en Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) willen het met hun ’plan van aanpak witwassen’ moeilijker maken voor criminelen om verdiensten uit de onderwereld in de bovenwereld uit te geven. Handelaren die meer dan 3000 euro cash aannemen, worden strafbaar. Voor een particulier die bijvoorbeeld iets via Marktplaats verkoopt, geldt dit niet.

Nederland gaat er in Europa ook voor pleiten om het 500-eurobiljet, favoriet bij drugscriminelen, permanent uit de omloop te halen. Het biljet wordt al niet meer bijgedrukt, maar oude briefjes mogen nog steeds worden gebruikt.
Dwarsbomen

Het kabinet maakt het voor banken ook makkelijker om witwassers te dwarsbomen. Zo mogen banken straks met elkaar delen, via een zwarte lijst, welke verdachte klanten zij geweigerd hebben. Nu gebeurt het nog dat een vermoedelijke drugscrimineel bij de ene bank geweigerd wordt omdat uit achtergrondonderzoek blijkt dat de herkomst van het geld niet in de haak is, en dat hij bij een andere bank gewoon een rekening kan openen.

Ook de opsporingsdiensten die witwassen bestrijden, moeten van de twee CDA-bewindspersonen worden uitgebreid. „We moeten alles op alles zetten om dit probleem met wortel en tak uit te roeien. Dit vreet aan de rechtsstaat”, zegt minister Hoekstra over het vele witwassen in Nederland.
Lees verder: Contant geld aan bandenhttps://www.telegraaf.nl/nieuws/1693862 ... ng-in-cash
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1161
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to EUSSR - Fascistisch europese unie

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron