EUSSR: Wij bepalen wat voor lamp en wat voor douch jij mag!

EUSSR wetten, wet voorstellen en historische paralellen met andere fascistische en totalitaire systemen.

EUSSR: Wij bepalen wat voor lamp en wat voor douch jij mag!

Postby Führer » Sat Dec 29, 2012 12:17 am

In het kader van beetje bij beetje nu nadat alle lampen zijn vervangen door extra dure onbetrouwbare en vooral erg ongezonde lampen gaat de EUSSR nu bevelen welke douchekop wij moeten gebruiken.
Wanneer is bij U de grens bereikt..... bij de douchekop of bij de onderbroek....... of bent u een echte bikkel en accepteerd U alles wat op u afkomt?


Na verbod op gloeilamp, nu verplichte douchespaarkoppen


Na het verbod op de gloeilamp, wil Europa nu ook dicteren welke douch en wc-pot je mag gebruiken. Een verplichting op douche-spaarkoppen is in de maak. In Vlaanderen staat op dit ogenblik nog geen enkele rem op spilzieke sanitaire installaties.

De Europese Commissie is een hele reeks nieuwe milieunormen voor de komende jaren aan het vastleggen. Dat gebeurt aan de hand van een hele reeks mooie principes en normen over hoe proper de lucht en het water tegen 2020 wel moeten zijn, (maar ondertussen lekker mensen importeren om zodoende weer voor extra co2 vervuiling te zorgen. en dat mega vervuilers als china, brazilie en china hier niet aan mee doen.) en welke maatregelen de lidstaten moeten nemen om verspilling tegen te gaan.

Volgens de Duitse krant Die Welt zit daar nu ook een verplichting bij om bij nieuwbouw en renovatie douchespaarkoppen te gebruiken. Ook andere sanitaire installaties zullen aan bepaalde normen moeten voldoen waardoor alles nog duurder wordt en een koophuis helemaal onmogelijk wordt voor de gewone man of vrouw.

Het lijkt merkwaardig voor wie bedenkt hoe strikt pakweg isolatie geregeld is, Nu we zien hoe de consument met zicht laat sollen gaan we gewoon bizarre regeltjes opleggen totdat ze helemaal arm zijn haha. Dat zegt secretaris Dirk Van De Wynckel van de Bouwunie-afdeling van installateurs. ‘Tot voor kort waren er wel premies voor bijvoorbeeld douchespaarkoppen. Maar die zijn afgeschaft. Een normering is er ondertussen niet gekomen. Daar is tot nog toe ook geen sprake van', zegt Van De Wynckel.

Tegen wanneer de Europese Commissie het verbod wil doorvoeren, was gisteren nog niet onmiddellijk duidelijk: het voorstel maakt deel uit van een hele reeks maatregelen, die nog een lange procedure door moeten.

Bron: http://www.standaard.be/artikel/detail. ... 7_00415928
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1152
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to EUSSR - Fascistisch europese unie

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron