EUSSR: schulden banken Nationalisere en water Privatiseren

EUSSR wetten, wet voorstellen en historische paralellen met andere fascistische en totalitaire systemen.

EUSSR: schulden banken Nationalisere en water Privatiseren

Postby Führer » Sat Dec 29, 2012 4:38 pm

Dat is ook "goed voor de burger" de schulden van de criminele banken de laatste 5 jaar genationaliseerd waardoor wij kankerveel geld moeten gaan betalen en dan het water gaan privatiseren. In USA hebben we gezien hoe het de "meest vrije burgers ter wereld" is verboden om zelfs het regenwater wat in hun tuin valt niet mogen gebruiken, zodat ze meer water moeten kopen.
Water extra duur maken dan dan waarschijnlijk nog gaan belasten in de toekomst en een adem (co2) belasting invoeren zodat we elke seconde van de dag belast worden zonder ook nog maar wat gedaan te hebben.
Het oude gezegde alleen de zon gaat voor niks op wordt steeds meer en meer de waarheid.

EU wil drinkwater in heel Europa privatiseren

Bitte schnell uw Deutsch een beetje aufpoetsen, de Duitsers haben een pareltje gemaakt in het reportage gebeuren. Onderwerp: de Europa-brede privatisering van water. Alles wat er mis is aan de EU komt in tien minuten voorbij. Citaat: 'Es ist ein Sieg großer multinationaler Konzerne, die für diese Privatisierung jahrelang gekämpft haben. Die Folgen für uns Verbraucher könnten erheblich sein'. Vrij vertaald: u wordt te pakken genomen door de EU, in opdracht van het grootbedrijf. Privatisering zou ervoor moeten zorgen dat de overheden minder geld kwijt zijn aan de watervoorziening. De beloften aan de eindgebruiker zijn altijd hetzelfde: meer kwaliteit, minder duur. De realiteit blijkt omgekeerd: stijgende prijzen, minder kwaliteit. Dat is goed geld verdienen voor de grote waterbedrijven, de overheden zijn er minder aan kwijt en -trommelgeroffel- de burger mag de hogere rekening voor viezer water betalen. In het hele gebeuren laat de Europese Commissie zich informeren en adviseren door, u raadt het niet, mannetjes van grote waterbedrijven en aanverwante industrie. Op dit moment wil 82% van de Duitsers helegaar niet dat de watervoorziening wordt geprivatiseerd, maar zoals te doen gebruikelijk zal dat de EU-baasjes aan de reet roesten. Het privatiseren van waterbedrijven is reeds begonnen in Griekenland en Portugal, onder toeziend oog van de Trojka. De waterprijzen in Portugal zijn in een paar jaar tijd met 400% gestegen. Want zo kom je uit de crisis volgens deze EU: de burger nog even wat extra uitknijpen ten bate van multinationals. Zijn we alleen nog in het ongewisse waarom er dan zo nodig een spaardouchekop moet komen, maar we gokken dat de naïeve Groenen zich daar mee zoet laten houden. Gelukkig houdt handige Harry (kut globalist en essensieel voor het probleem waar we ons nu in vinden voor de show) zich in Nederland bezig met dit onderwerp, anders hadden we helemaal al onze hoop verloren. Zucht.
Update: Nog meer Duitse EU-journalistiek (in het Engels): een uitgebreide analyse van de EU als verlamd continent, op Der Spiegel punkt de.

Bron: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... to_us.html
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to EUSSR - Fascistisch europese unie

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron