D66 pleit voor einde EU en kiest voor nationalistische koers

EUSSR wetten, wet voorstellen en historische paralellen met andere fascistische en totalitaire systemen.

D66 pleit voor einde EU en kiest voor nationalistische koers

Postby Führer » Sat Feb 04, 2017 11:26 pm

In een post-Brexit en Trump era juigen we de rechtse koes van D66 toe.
Ook al is de redenering van d66 ietwat knullig zoals altijd, is het uiterst positief dat zelfs de extreem-linkse D66 door heeft dat een Fascistische EU niet goed voor de burger is en uiterst gevaarlijk omdat iemand met andere ideen als zijzelf aan de macht zou kunnen komen.
Thans pleiten ze slechts met afscheiding van de Hoofdstad van de rest van Nederland en EU. Wie het verleden van extreem-linkse cults zoals PvdA en D66 heeft bestudeert weet dat er altijd dreigementen en uitvoeren van geweld volgt.

Afscheiding van de hoofdstad is enkel aan te moedigen als blijk van afschuw tegen het steeds autoritaire bewind vanuit brussel die niets ontzienend zijn macht vergroot over de rug van de hardwerkende man en vrouw.

ps. wel een beetje een groen-links gevalletje waar de klaagster zichzelf omringt met blanke collegaa's om dan andere van racisme te gaan beschuldigen :lol:


fascistische_Simone_Kukenheim.jpg
anti rechtsstaat en faschistische Simone Kukenheim, pleit voor afschaffing politieke model.
fascistische_Simone_Kukenheim.jpg (10.77 KiB) Viewed 1470 times

AMSTERDAM - Als PVV-leider Geert Wilders premier van Nederland wordt, dan is het volgens D66-wethouder Simone Kukenheim niet ondenkbaar dat Amsterdam een republiek wordt. Dat zei ze zaterdag op een nieuwjaarsreceptie van het slavernij-instituut Ninsee in de hoofdstad, zo schrijft het Parool.

„Rebellie past onze stad als een handschoen”, zei Kukenheim volgens de krant. „Dat betekent dat we als diverse en tolerante stad ook niet moeten aarzelen om tegen de landelijke trend in te gaan.”

Volgens de wethouder, die onder meer Onderwijs en Diversiteit in haar portefeuille heeft, past de hoofdstad een anti-Nederlandsch en ant--Blank beleid dat erop is gebasseerd om de autochtone bevolking uit te fokken en te verdreiven uit de wereldstad.

Bron: http://www.telegraaf.nl/binnenland/2756 ... iek__.html
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to EUSSR - Fascistisch europese unie

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron