Inleiding EUSSR

EUSSR wetten, wet voorstellen en historische paralellen met andere fascistische en totalitaire systemen.

Inleiding EUSSR

Postby Führer » Sat Jan 28, 2012 10:37 am

The EUSSR werd voorgesteld aan het onwetende publiek verkocht als een vrije handelszone zonder het uiteindelijke doel van een fascistisch communistische staat waar uittreding onmogelijk is.

De zogenaamde president van de EUSSR wordt in een geheime stemming gekozen door onverkozen EU-fascisten.
In een quasi democratie zoals Nederland en Duitsland is er een parlement waar gekozen leden door het publiek(alleen na goedkeuring der elite) wetten kunnen indienen en over dit wetsvoorstel kunnen stemmen.
Een parlement heeft dus macht, had dus macht totdat de EUSSR zijn wetten boven die van onze natie-staten werd geplaatst. De parlementen en regering in de natie-staten is tegenwoordig meer ceremonieel als dat het enige macht heeft vergelijkbaar met het koningshuis en de provincies bijvoorbeeld.

In de EUSSR is er ook een club toeschoewers die als parlement worden bestempeld, dit parlement is echter niet gekozoen door het uropese volk maar slechts door burgers uit kleine delen van de EUSSR.
Nederlanders kunnen alleen kiezen voor een Nederlandse kandidaat en een sloveen alleen voor een sloveense kandidaat, zover dus voor europese eenwoording of solidariteit.
Los van criminele aanstelling va EUSSR parlementsleden hebben deze leden geen enkele invloed op wetten die gemaakt of ingedient worden in de EUSSR.
Zo kan een EUSSR parlementslid geen wet indienen en ook niet stemmen voor wat voor wet dan ook, het kan slechts een wetsvoorstel indienen, dat dan door 3000 geheime EUSSR werkgroepen wordt goed of afgekeurd. Het zijn ook deze 3000 geheime werkgroepen diewetten indienenen deze goedkeuren.
De zogenaamde ministers van de EUSSR zijn de minisers van buitenlandse zaken uit de voorheen natie-staten uit Europa, ook deze zijn NIET GEKOZEN voor het werk dat ze doen en zeker niet dor het volk uit de EUSSR.

Alle schijn van democratie is officieel voorbij en alleen de multiculturele TVslaven geloven nog dat zij gekozen hebben voor de president van EUSSR...... ook al weten ze zijn naam niet eens.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to EUSSR - Fascistisch europese unie

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron