De Dood racistisch volgens Europesche wetenschappers

Alternatieve nieuws berichtjes uit de Europesche unie

De Dood racistisch volgens Europesche wetenschappers

Postby Führer » Sat Oct 11, 2014 12:09 am

In een recent interview verklaarde professor Verene Shepherd erg in haar nopjes te zijn nu het westerse culturele sinterklaas in de meeste landen is verboden. Snel voegde ze er aan toe dat de strijd tegen de westerse cultuur nog niet gewonnen is en dat er nog vele westerse gewoonten en cultuur verbannen en verboden moet worden.
In rap tempo ratelde ze door dat er vele klachten binnen zijn gekomen over het veelal westerse manier om De Dood af te beelden in geschriften en plaatjes, die man De Dood wordt altijd in het zwart afgebeeld en dat kan toch echt niet in deze tijd. Waarom niet een keer in het wit of in het roze vroeg ze de journalist met verbaasde stem en kinderachtige uitdrukking in haar gezicht.
Image
Om deze man enkel in het zwart af te beelden is natuurlijk puur racistisch en fascistisch en is duidelijk een teken dat alle westerse mensen alle negers dood willen zien. Na al deze klachten gelezen te hebben heeft de EU een volledige studie naar de afbeeldingen van De Dood laten doen. Ook al is deze studie nog niet toegankelijk voor het klootjesvolk, ik heb hem zelf wel door genomen en zelf ook aan bijgedragen. Er is te lezen hoe meer dan 95% van alle afbeeldingen van De Dood in het zwart is. Natuurlijk totaal krankzinnig in een wereld waar we meer dan een miljoen kleuren kunnen afbeelden.

De journalist leek zijn lachen niet in te kunnen houden maar vroeg toch enigzins serieus hoe ze een komen verbod naar het afbeelden van De Dood in het zwart wil handhaven.

Blijkbaar had ze die vraag al verwacht en deelde vrolijk mee dat ze al een sl scannen en alle afbeeldingen van De Dood kan herkennen. Het kan natuurlijk zjn dat een eigenaar van een website of een online boek een plaatje van de Dood op zijn of haar website heeft maar zich niet meer herinnert dat deze op de site staat. Daarom zijn we zo vriendelijk om de eigenaar van de site of online boek 1 waarschuwing te sturen dat ze de afbeelding van de dood moeten verwijderen of gewoon moeten inkleuren in lijn der wet van de EU.
We hebben trouwens besloten dat de dood tenminste 3 kleuren dient te hebben niet zijnde zwart of wit en dat de kleur zwart niet meer dan 10% van het totaal oppervlak van de afbeelding De Dood mag hebben.
Met uitzondering van de eerste scan van onze software en de eerste waarschuwing die iedereen kan krijgen in de overgangsperiode dat de wet ingaat, zal elke overtreding van het afbeelden van de dood in de kleur zwart in meer dan 10% van het totaal oppervlak van de afbeelding zal gestraft worden met sluiting van de website en tenminste 150 000 boeten, dan wel 5 jaren gevangenis als de kleine boete niet direct betaald kan worden.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1137
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to EU Times

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest