EU bedankt Extreem-rechts.nl oplossen zwarte piet probleem.

Alternatieve nieuws berichtjes uit de Europesche unie

EU bedankt Extreem-rechts.nl oplossen zwarte piet probleem.

Postby Führer » Sat Dec 06, 2014 6:42 am

In een officieel en publiekelijk bedankje van het Europesche Parlement aan de extreem-rechtse website http://nullrefer.com/?www.extreem-rechts.nl bedankt het europesche parlement voor het oplossen van het zwarte pieten probleem.
Extreem-rechts.nl kwam met de oplossing om zwarte piet niet meer mee te laten doen aan het historische festein dat Sinterklaas wordt genoemd.
"Het is natuurlijk ook totaal krankzinnig dat de armazilige werknemer van de goede rijke man Sinterklaas zo prominent aan dit festein meedoet. laten we terug gaan naar de roots van het feest dat is ontstaan dat de rijke Sin Nicolaas zijn utra dure mantel aan een armazalige sloeber gaf zodat die de extreem koude winter zou overleven.
Als we dat vertalen in termen van vandaag kan je het vergelijken met een rijke stinkerd zoals President Balkendende die zijn nieuwe BMW aan een zwerver geeft met bijbehorende papieren en wat losgeld voor benzine zodat de zwerver de winter in iedergeval warm zit in een verwarmde auto.
Wat die werknemer, chauffeur van Balkendende in dit geval doet of hoe die eruitziet is natuurlijk totaal onbelangrijk. Ons voorstel gaat dan ook ietsjes verder en naar ons genoegen is het Europesche parlement met ons voorstel ingegaan om de armazilge werknemer Piet (zwarte piet) uit alle boekn zowel nieuwe als oude te verwijderen en zal het noemen van de werknemer Piet en al helemaal (zwarte piet) vanaf volgende week verboden zijn, en zal degene die zwarte piet aanhaalt worden veroordeelt voor racistische en texten die aanzetten tot wereldwijde genocide, een aanklact die 20 jaar cel kan opleveren"
Aldus extreem-rechts.nl

Sint-en-piet.jpg
Racistische versie sinterklaas en zwarte piet.

Sint_Nicolaast.jpg
Niuewe versie extreem-rechtse.nl politiek correcte versie van Sinterklaas de goede rijke man.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1137
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to EU Times

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest