Moorden op Pim Fortuin en Theo van Gogh.

Collectie van forum draadjes, die niet per se Extreem-rechts zijn. Echter een ieder die het rechtse of beter gezegd het Europese gedachte goed waardeert. Is ongetwijfeld verrast over de leugens, en dreigementen, geweld en totale waanzin die ons voorgeschoteld wordt.
Als een systeem zoveel en zolang gelogen heeft dat de burgers het allemaal geloven en aan de volgende generatie propaganderen als zijnde waarheden en wetenschappelijke feiten.
Wat is ons nog meer voorgehouden, wat staat er nog meer in de geschiedenisboeken wat totale leugens zijn?

Moorden op Pim Fortuin en Theo van Gogh.

Postby Führer » Mon Jan 07, 2019 4:06 am

Een politieke en religieuze moord die alletwee een unicum waren in het moderne Nederland. Nederland maakte kennis met politieke islam en het harde politieke klimaat onder gezag van de wereldregering die zijn macht op het kleine onschuldige landje had verzekerd met het inlijven van Nederland in de EU.

Alletwee deze incidentjes speelde voor we bij de redactie van Extreem-rechts enig wereldperspectief bezaten. En het nieuws op de jodenbox zonder meer geloofden. En als er dan eens uit kwam dat het systeem regelrechte leugens verspreiden op de staatskanalen dan gingen wij ervan uit dat dat oprechte foutjes waren. Nu jaren later, duizenden incidentjes, hele series van leugens, valse waarheden vanuit het systeem later, wordt het tijd om een nieuwe blik op deze 2 incidentjes te nemen.

Bij belangrijke zaken in de politiek, geopolitiek en oorlogszaken, is het belangrijk om eerst te kijken wie er profijt van de vaak mysterieuze zaken heeft. Zoals verdwijningen, mysterieuze moorden, goed uitgekiende "zelfmoorden", goed getimede dodelijke "ongelukken" etc etc.

Bij Pim Fortuin is dat vrij duidelijk het systeem al dan niet individuele delen van het systeem.
Bij Theo van Gogh is het ietwat minder zwart wit aangezien het sowieso meerdere partijen kunnen zijn, en het enige uitleg vraagt om de redeneren hoe het systeem profiteert van de moord op Theo van Gogh.

Zoals gezegd vonden deze 2 incidentjes lang geleden plaats, tevens waren ze beide voor dat praktisch 100% van de bevolking minimaal 1 HD fotocamera bij zich heeft.

Ik laat het daarom ook bij een opsomming van andere analyse's van onderzoekers en individuen die over deze 2 incidenten hebben geschreven.

Eerst de 2 theorieën die het systeem propagandeert.

Officiële theorie van de politieke moord op Pim Fortuin.
Èen lone wolf genaamd Volkert van de Graaf schoot Pim Fortuin in zijn achterhoofd..? vanwege persoonlijke politieke overtuigingen.

Officiële theorie van de religieuze moord op Theo van Gogh.
Een lonewolf genaamd Aboutaleb schoot Theo van Gogh van zijn fiets. Gecombineerd met de daarop volgende achtervolging schoot Aboualeb 8 kogels in Theo van Gogh. Vervolgens sneed hij de keel van Theo door met een gigantisch slagersmes om het vervolgens met enorme kracht in de borst van het op straat liggende slachtoffer. Met zoveel kracht dat het gigantische mes door het massieve lijf van de zwaar dikke Theo in zijn rugwervel bleef steken.
Vervolgens stak Aboutaleb nog een tweede kleiner mes in zijn borst met een moord brief die zijn religieuze motief zou verklaren.
Dit gedetailleerde verslagje is belangrijk aangezien deze feiten erg tegenstrijdig zijn met het enige bewijs dat wij als klootjesvolk van dit incidentje te zien gekregen hebben.
Er is 15 jaar na dato enkel 1 foto beschikbaar waar Theo met zijn gezicht te zien is. Die ene foto laat geen enkele druppel bloed zien.
Wat erg vreemd is na 8 kogels, een doorgesneden keel, een machette door zijn hele lichaam en tevens nog een kleiner keukenmes zo diep in zijn lichaam dat het bleef zitten.

Al is het geheel mogelijk dat de incidentjes zo zijn verlopen, toch zijn er veel toevaligheden die het benoemen waard zijn. Het geheel lijkt dan niet te kloppen.
Het is uiteraard altijd mogelijk dat een individu zijn woede bekoelt op een belangrijk persoon. Een gedreven persoon die bereid is zijn leven op te geven voor de daad die hij begaat is niet snel te stoppen en kan beslissingen nemen die voor een ander niet logisch lijken.
Tevens kan onprofessionalisme of zelfs simpele zenuwen roet in de beste plannen gooien.
We kunnen dus niet teveel waarde hechten aan waarom de daders links in plaats van rechts gerend zijn. Waarom de moord op Theo precies voor een politieburo moest plaats vinden etc.

Een politieke moord zoals die op Pim uit politieke motieven aangaande de theorie die de politie propageert, zou minimaal met een verklaring komen zou men denken. Het feit dat Volkert van de Graaf zelfs 15 jaar later als hij alweer vrij rondloopt geen verklaring van zijn daad heeft afgelegd lijkt niet op een politiek gemotiveerd persoon.
Dit geval lijkt mee op een patsy dan wel een goed getrainde huurmoordenaar.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1152
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Waar we de waarheid zoeken in een web van leugens, bedrog, bedreigingen en geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron