Amerikaanse gerechtshof enigszins conservatief door Trump.

Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.
Rechtse nieuwsberichten geschreven door rechtse mensen zals u en ik op basis van relevante zaken en nieuws berichten.

Amerikaanse gerechtshof enigszins conservatief door Trump.

Postby Führer » Sun Oct 14, 2018 1:31 pm

Met de benoeming van Kavanaugh laat President Trump weer eens zien dat hij een man met ruggengraat is, even leek het alsof de Amerikaanse president zich had laten intomen door de multiculti's met bijvoorbeeld ontslaan van Breitbart journalist.... en gelimiteerd success heronderhandelingen van NAFTA intomen van sancties tegenn EU metal invoer etc

Maar zo laat hij ook vaak zien toch echt karakter en ruggengraat te hebben door beslissingen te nemen zoals dit ondanks alle leugens en standaard smear campagnes tegen alles en iedereen wat rechts van het midden is.

Het is de vraag of hij net zo veel moed heeft met andere onderwerpen zoals bijvoorbeeld de saudische martelmoordzaak van de Saudische journalist in Turkije. Maar vooral met de internationale handelsoorlog waar vooral China tot nogtoe de overhand heeft. Aangezien China deze oorlog al decennia lang aan het voeren is, en de VS nu pas de eerste tegenaanval mondjes maat heeft geopent is het de vraag of hij voet bij stuk houd of ingeeft aan de Chinese harde en zachte dwang.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1143
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron