Analyse Climate Tax Riots Paris(Gele vestjes protest)

Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.
Rechtse nieuwsberichten geschreven door rechtse mensen zals u en ik op basis van relevante zaken en nieuws berichten.

Analyse Climate Tax Riots Paris(Gele vestjes protest)

Postby Führer » Wed Dec 12, 2018 6:36 am

Als het 2 na hoogste belasting tarief betalend land ter wereld probeerde de zionistische anti-Blanke president van het oer oude Europesche staatje nog een belasting in te voeren. Onder mom van een krankzinnige theorie dat het klimaat zou afkoelen als er in Frankrijk minder auto's zouden rijden.
Maar goed dit artikeltje gaat niet over die krankzinnige afpersings techniek van de linkse machtshebbers.
Maar over het gevolg van oneindig belasting-verhoging beleid van de ZOG(Zionist Occupied Government).
In plaatst om geld ergens anders niet uit te geven als dit zo een wereld reddende maatregel zou zijn. Nee er is maar 1 mogelijkheid om het geld te krijgen en dat is zoals gewoonlijk om de Blanke Europeaan te forceren om meer belasting te laten betalen.

Op 17 november 2018 bleek dat zelfs de Fransen genoeg kunnen hebben van belasting verhogingen en togen naar Parijs om hun zegje te doen.

Voor de observeerde lijken de gele hesjes die de actievoerders dragen veel op een Europese kleuren revolutie gevoed door de rijke globale machtshebbers zoals soro's, Rothschild, Rockefellers et etc.

Al zijn er geen andere aanwijzingen voor, toch is het een observering die gemeld dient te worden.

De gele hesjes staan synoniem voor de alles overheersende overheids maatregelen door middel van wetten maar vooral regels en regularisaties die het volk domweg moet opvolgen.

5% meer belasting hier, 50% extra belasting op de gasprijs verplichte hesjes, verplichte alcohol meter in je auto zodat de politie je altijd kan controleren.
Dient elke Europeaan binnenkort 1 kogel mee te dragen... zodat de politie altijd een mogelijkheid heeft om je te executeren als hij uit kogels is... Waar stopt de overheids dictaten? Wanneer is het gerechtvaardigd om weerstand te bieden...?

In Frankrijk hadden ze genoeg en gingen ze de straat op. 4 weken lang ... and counting
Al waren de actievoerders met 2 tegen 1 in de minderheid tegenover goed uitgeruste ME bataljons toch wisten ze de hoofdstad voor de 3e keer plat te leggen.

Timing Macron statements:
28-vovember-2018
(No change in laws because of thugs.)
https://www.cnbc.com/2018/11/27/macron- ... tests.html
----------------------------------------------
----------------------------------------------
----------------------------------------------

De bekende joodse/slinkse/zionistische trucje om een halfbakken tegemoetkoming te doen om dan 3 maanden later vrolijk weer extra belasting in te voeren was deze keer niet genoeg voor de actievoerders.

Nu is het hoofdpunt van de actievoerder Macron FUCKOFF.

Het punt van de actievoerders is natuurlijk een juiste reden om actie te voeren. Zekers als je bedenkt dat een Europeaan zo ongeveer 70% belasting betaald over zijn inkomen.
De timing is echter wel opmerkelijk juist nu de economie op zijn hoogtepunt is, de werkloosheid het laagst in zoveel jaar.

Dat wijst op een extreem wantrouwen naar de overheid, de machtshebbers en vooral de EUSSR. die enkel geld kan afpakken, belasting invoeren nog meer regels en regularisaties invoeren en ondertussen tientallen miljoenen arme buitenlanders het continent binnenhalen. En zo het belastinggeld letterlijk weg te geven terwijl de bevolking daar hard voor heeft moeten werken.

En dan weer extra belasting invoeren op benzine auto's met als reden om zo de Europeaan uit zijn auto te jagen en in de overvolle bussen.
Omdat er teveel benzine wordt gebruikt.....
eerst 50 miljoen mensen importeren die eerst een CO2 neutraal leven leidde en nu allemaal een huis EN auto gebruiken die allemaal heel veel CO2 uitstoten.

Maar.... zelf zijn hunnie(de politici, EU commisarissen, miljonairs, ongekozen EU werkgroepjes etc etc) vrijgesteld van belasting..... en de overvolle bussen... onveilige treinstations... etc etc

Dus de actievoerders lijken een punt te hebben. Aangezien die onvrede diep geworteld is en deze grote protesten lijken een opvallend breed karakter te hebben. Is het niet vreemd om te denken dat deze onvrede enkel groter zal worden als de komende jaren de economie weer achteruit gaat.
Statement Macron
Op 10 december 2018 kwam de zionistische leider Macron dan eindelijk op televisie. Na zich wekenlang verscholen te hebben en verschillende dreigementen had geuit om dan maar het leger in te zetten om de straten van Frankrijk met gepantserde wagens en tienduizenden militairen al dan niet uit andere landen van de EUSSR.
Het grote verschil met zijn eerdere statement dat hij zijn beleid te nimmer zou aanpassen voor de gewone Fransman, en het statement van 10 december.
Geeft de indruk dat Macron een paar boze telefoontje uit de EU heeft gekregen, met de mededeling dat hij hoe dan ook deze protesten moet stoppen aangezien deze protesten anders naar de gehele EU overspringen. En hun persoonlijke geldmachine genaamd EU wellicht ten dode is opgeschreven.
Al kwam hij met iets meer dan het uitstellen van de fascistische belasting verhogen (zoals hij op 28 November probeerde) op een extra extra extra belasting op benzine. Gebaseerd op een conspiracy theorie dat de aarde warmer wordt door de mens. Ook al waren hier 20 000 jaar geleden kilometers ijs. En is sindsdien de aarde opgewarmd.
Sowieso ieder die denkt dat alle olie die wij niet opstoken niet door iemand anders opgestookt zal worden is krankzinnig in zijn hoofd.
DE rijke heren willen gewoon niet dat wij de olie gebruiken zodat zij die zelf kunnen gebruiken in hun paleisjes omgeven met meters hoge hekken en gewapende beveiliging.

Al klinkt de maatregel geen belasting op overuren ietwat positief. We kennen de truukjes van de staatslieden al langer. Deze maatregel gaat ongetwijfeld samen met een verbod op meer dan 2 uur overwerk per maand. Die al gepland is door de EU dictators ofzoiets.


Het is dan ook te hopen dat de heldhaftige Franse actie voerders deze smiecht doorhebben en hun protest niet staken maar met dubbele motivatie doorzetten!

Zoals we weten uit de geschiedenis kan in een fascistisch systeem als de EU enkel verandering komen met breed gedragen verzet.
Hunnie weten dat nog veel beter als ons en spelen daarom iedereen tegen elkaar uit. Links tegen rechts, moslims tegen iedereen.
Zolang die tegen elkaar strijden op de straat zal er nooit verandering komen. Daarom geven deze protesten in Frankrijk zoveel hoop omdat we zowel linkse, als rechte en immigranten allemaal protesteren met een gezamenlijk doel. Allemaal in de straat tegen de fascistische staat en zolang die strijd bezig is de onderlingen strijd even terzijde laten liggen tot een andere keer.
Dit is de enigste manier om breed verzet te bieden tegen een alles overheersend systeem.

Om toch met een eis te komen die voor iedereen positief is. En zo een breed spectrum van de bevolking te houden, wat nodig is om een verandering te creëren.
Suggestie extreem-rechts.nl
Maximum 50% belasting per inwoner.
Wat de overheid met hun 50% doet moet ze zelf weten. maar een fundamentele regel als dit zal de overheid forceren om na te denken hoe ze hun geld uitgeven.
Aangezien ze nu elke dag van het jaar een nieuwe regel/wet of regulatie kunnen verzinnen en het volk domweg extra geld af te troggelen. voor hun prestige projectjes en het afkopen van stemmen met kadootjes die door de hard werkende burger betaald moeten worden.

de 50% norm is uiteraard inclusief alle belastingen.
inclusief maar niet gelimiteerd tot (inkomstenbelasting, wegenbelasting, gemeente belasting)


15-December-2018 acte-5

Op de vijftiende december was de demonstratie in Parijs kleiner dan voorgaande weken.
Waar verschillende redenen voor geweest kunnen zijn.

De 4 redenen waarom de protesten minder massaal waren als voorheen.

- De toespraak van Macron heeft wellicht een klein aantal naïeve demonstranten weerhouden om te komen.
- De massale aanval van Parijse hooligans gesubsidieerd door Macron zijn regime op de gele vestjes demonstranten met tientallen gewonde als gevolg.
- De extreem zware politie en ME controlegrid dat de hele stad hermetisch afgesloten heeft. En practisch alle demonstranten die het kan toegang tot de stad ontzeggen.
- De opvallend goed getime-de terroristische aanval in Straatburg. Van een criminele islamist die een ultra soft doel (een kerstmarkt) aanviel. De daaropvolgende razzia domineerde de massamedia.

antifa-left-wing-fascists.jpg
Antifa, left wing fascists

https://www.youtube.com/watch?v=isVuztG_b3A

In Toulouse was de Demonstratie echter nog massaler dan de week ervoor toen de hevigste rellen in Frankrijk daar plaatsvonden.
Deze week waren er echter tienduizenden ME'ers te been zoveel dat ze de demonstranten in aantal ver te boven kwamen.
Zelfde was het geval in Parijs.

De rellen speelde zich dit weekend echter af In Brussel waar de lokale bevolking in opstand kwam tegen het genocide beleid van de VN om de blanke bevolking te vervangen door niet blanke immigranten onder mom van het standaard leugentje "veiligheid, geljikheid wereld verbeteren" etc etc.

29 December 2018 Operkelijk minder demonstranten die met slechts de helft van het aantal ME'ers aanwezig waren. Waren toch in staat de stad op stelten te zetten en meerdere opstootjes met de ME aan te gaan.
In Toulouse waren ook tienduizenden demonstranten aanwezig. Maar vergeleken met de vorige weken was daar ook massaal ME aanwezig, ondanks dat feit, lukte het de gele vestjes in toulouse om de stad de hele dag op stelte te zetten en zo hun ongenoegen met het fascistische beleid van de EU te uitten.
acte_7_Toulouse_climate_tax_riots.jpg
acte 7 climate tax riots in Toulouse. Tweede foto toont een vrouw die met een traangas patroon in haar gezicht is geraakt en in coma ligt.

Korte reportage die een goede kijk op de demonstratie in Toulouse weergeeft.


Opmerkelijk aan de 29 ste was dat er voor het eerst een Anti klimaatbelasting demonstratie in Nederland was (Den Haag) waar weerstand tegen de massaal aanwezige ME geboden werd al was het van korte duur. Na het dreigement van de ME dat er arrestatie's zouden volgen omdat het een illegale demonstratie was werd het verzet direct gestaakt.
anti-klimaatbelasting-rellen-denHaag.jpg
Anti klimaatbelasting rellen Den Haag


5 Januari 2019
acte_8_anti_climate_tax_riots_paris.jpg
Acte 8, anti climate tax riots in Paris
De livestream liet opmerkelijk meer demonstranten zien als afgelopen 3 weken in zowel Parijs als Toulouse. Geweld en baldadigheid waren iets meer en iets beter georganiseerd met voorgaande zaterdagen terwijl er ook veel meer protestanten op straat waren.
Een kleine opsomming van incidentjes van de 5 januari protesten in EU.
Zo werd er publieke toegang tot een overheids vesting in Parijs geforceerd met behulp van een heftruck.
Werd er in Den Haag een vrouw met geweld door de politie ingerekend omdat ze met een verplicht veiligheids vestje op straat liep.
Was er de epic confrontatie met een Franse bokser die 6 ME'ers met de blote vuist in bedwang hield.
Een tiental protestanten met zware verwondingen naar het ziekenhuis door politiegeweld waarvan de meeste met gerichte schoten van traangas granaten tegen het lichaam.

Onschuldige_moeder_gearresteerd_door_Nederlandse_NSB.jpg
Nederlandse NSB Arresteerd onschuldige moeder

https://www.facebook.com/nederlandpegid ... 544974314/
carbon_tax_riots_Paris.jpg
Carbon tax riots europe

https://www.youtube.com/watch?v=bIAB7lyjubs
police_violence_europe.jpg
Police_violence_Europe_acte-8


6-Januari-2019
Met veel ontzag en jaloersheid keek heel Nederland naar het vrije Frankrijk. Dat de onderdanen daar zomaar mochten protesteren zonder eerst toestemming aan de door de Koning geleide overheid.
6 Januari kwam de Franse overheid met nieuwe wetsvoorstellen om hier permanent een eind aan te maken.
De vraag nu is hoe de Franse populatie in zijn geheel hier op zal reageren. Zoals we weten "WEG is WEG" als de overheid eenmaal een belasting of een vrijheid beperkende maatregel neemt zal deze nooit weer teruggegeven worden.
Komende zaterdag zal dus een test zijn of de Franse bevolking met de wereldwijde aandacht hier weerstand tegen zal bieden of niet.
Opmerkelijk is dat de maatregel komt na de nieuwe tactiek van de protestanten om door fysiek geld op te nemen bij Franse banken een Bankrun te ontketenen en zo het ponzy spelletje van de Europese banken te doen eindigen.
Het was niet de vredige protesten van honderden duizenden protestanten, zelfs niet het geweld van een klein groepje niet vredige actievoerders. Maar het onbevestigde gerucht van een bankrun dat de Franse politiek in pure angst naar meer bevoegdheden zoekt om zijn bevolking te onderdrukken.
https://www.express.co.uk/news/world/10 ... nes-latest

De aankondiging kwam tegelijk met het bericht dat er komende zaterdag 80 000 systeemagenten de bevolking zou onderdrukken. De toenemende nummers systeemagenten die het systeem in moet zetten stat in contrast met de officiële nummers die het systeem propagandeert dat de protesten afnemen en er steeds minder mensen de straat op durven in angst om door systeem agenten in elkaar gebeukt te worden of vergast te worden met pepperspray en traangas.

Opmerkelijk is ook dat de Franse regering strenger op wilt treden tegen burgers die weerstand bieden tegen een onderdrukkende overheid, echter systeemagenten die buitensporig enof onnodig geweld gebruiken niet strenger gestraft worden, nee integendeel de systeemagenten lijk immuniteit te hebben en zodoende extra politiegeweld uit te lokken.

19-Januari-2019
politiegeweld_2019_nwo_riots.jpg
Politiegeweld 2019

Opkomst in Parijs was massaal vergeleken met voorgaande weken. de sfeer was erg gemoedelijk totdat de ME
om half 5 met bruut geweld op de vreedzame protestatnten in begon te slaan en meppen met de wapenstokken.
en honderden traangas granaten op de menigte schoten.
Na de vooral provocerende antifa, geheel vermomd en hadden veel weg van systeem-agenten provocateurs.
anti_zionisten_protest_2019.jpg
Anti ZOG protesten Frankrijk 2019

Later in de middag is er actief verzet tegen de zionistische wereld regering te zien op de livestreams van, Bordeaux, Toulouse, Angers en kwamen er persberichten binnen over 3 zwaar gewonden bij rellen tussen ME en protestanten in Rennes.
jan_19_2019_carbon_tax_riots.jpg
Anti klimaat belasting rellen Frankrijk

De Franse politie spreekt over 350 000 demonstranten.Poll: Na hoeveel belasting komt u in actie?
Image


Poll: Wat voor actie vind u acceptabel bij 95% belasting?
Image

User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Re: Analyse Climate Tax Riots Paris(Gele vestjes protest)

Postby Führer » Thu Dec 20, 2018 3:36 pm

Undercover politieagent probeert het geweld te escaleren met een hamer.
be-the-provocateur.jpg
be the provocateur

https://www.youtube.com/watch?v=KMf4IH-uh0c
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Re: Analyse Climate Tax Riots Paris(Gele vestjes protest)

Postby Führer » Thu Dec 20, 2018 3:43 pm

1 van de smerige truukjes van de zionisten zoals Macron is om de boel te escaleren met agent provocateurs. een extreem successvolle tactiek. Die macron met bijde handen aangrijpt tijdens de Climaat belasting rellen in Parijs ookwel bekend als de gele vestjes protesten.


undercover-police-agent-provocateurs-caught.jpg
macron his agent provocateurs are caught by the yellow vest protesters

https://www.youtube.com/watch?v=X65lzLXTrpE
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Re: Analyse Climate Tax Riots Paris(Gele vestjes protest)

Postby Führer » Thu Dec 20, 2018 3:51 pm

In lyon ontsnapt een klimaat belasting protestant aan de dood. nadat ze door verschillende politieagenten in elkaar gebeukt wordt en metersver aan haar nek wordt weggesleept als een stuk vuil naar de prullenbak.

poging-tot-moord-politie-frankrijk.jpg
poging tot moord politie

https://www.youtube.com/watch?v=bXGWJBgviCM
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Re: Analyse Climate Tax Riots Paris(Gele vestjes protest)

Postby Führer » Fri Jan 11, 2019 11:27 pm

5 januari 2019 Arresteerde de systeemagenten in Den haag een moeder omdat zij een geel veiligheidsvestje droeg.
Deze zaak is bijzonder interessant zelfs voor Nederland waar wij al geconditioneerd zijn door het systeem dat we braaf doen wat een ieder met een uniform tegen ons zegt.
Hoe illegaal, of sociaal gezien bizar dit ook is.
Image
Een geel veiligheidsvest is niet illegaal, het is zelfs verplicht om in je auto te hebben liggen. De politie draagt nota bene zelf in de foto reflecterende veiligheids-jassen.

De arrestatie is dus omdat zij zou protesteren met het dragen van haar kleding.
Als deze zaak niet succesvol aangevochten wordt kan dit het precedent zijn om in het vervolg politiek getinte of zelfs elke combinatie kleuren kleding gebruikt worden om te beargumenteren dat je aan het protesteren bent door middel van je kledingdracht.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

60% van de flitspalen in Frankrijk zijn onbruikbaar gemaakt!

Postby Führer » Sat Jan 12, 2019 2:51 am

Yellow vests knock out 60% of all speed cameras in France

10 January 2019
onklaar_gemaakte_flitspaal_Frankrijk.jpg
Burgers bieden weerstand tegen EUSSR controle grid.

Image caption This speed camera in Nice, photographed in December, is one example of the damage

Members of the "yellow vests" protest movement have vandalised almost 60% of France's entire speed camera network, the interior minister has said.

Christophe Castaner said the wilful damage was a threat to road safety and put lives in danger.

The protest movement began over fuel tax increases, and saw motorists block roads and motorway toll booths.

Some protesters feel speed cameras are solely a revenue-generating measure which takes money from the poor.

The BBC's Hugh Schofield, in Paris, said evidence of the vandalism is visible to anyone driving around France, with radar cameras covered in paint or black tape to stop them working.

But the extent of the damage - now believed to affect more than half of all 3,200 speed cameras in the country's network - was unknown until Mr Castaner's statement on Thursday.

He said the devices had been "neutralised, attacked, or destroyed" by members of the protest movement.

The yellow vests movement, or gilets jaunes in French, is named after the high-visibility vests that every driver in the country must keep in their vehicle.

Who are the 'gilets jaunes'?
Les gilets jaunes: The full story

Speed limits in France were already controversial after the government lowered the limit on many main roads from 90km/h to 80km/h (50mph) early last year.

Protesters angry about the increase in fuel taxes complained of the rising costs of a commute for those priced out of living in urban centres - and turned their ire on other costs such as toll roads and speed cameras.
Image copyright AFP
Image caption This plastic-motorbike combination was spotted in Corsica on 2 December

While the number of people attending weekend protests has dropped since the government made some small concessions, the conflict between the popular movement and the government remains a daily topic of debate in France.

Just this week, the prime minister announced a crackdown on unsanctioned protests, while a former boxer filmed punching police officers has divided public opinion, with some claiming he was defending other protesters from police.

And on Tuesday, the person picked to lead the country's planned "great debate" on the issues resigned over her €14,666 monthly salary (£13,200; $16,800).

https://www.bbc.com/news/world-europe-46822472
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Demonstrant Gele Hesjes doodgereden op snelweg

Postby Führer » Sat Jan 12, 2019 3:21 am

Met dit incidentje zijn er minimaal 11 Gele vestjes protestanten overleden naar ons weten bij Extreem-rechts.nl zijn alle dodelijke slachtoffers aan aanrijdingen met dodelijke wapens op wielen toe te schrijven.
Wat deze protesten de dodelijkste in Europa sinds de huidige geschiedenis gedocumenteerd heeft.
Updated 3 uur geleden
Gisteren, 22:08 in BUITENLAND

VISÉ - In België is vrijdagavond een man om het leven gekomen tijdens een wegblokkade door Gele Hesjes. Dat gebeurde op de E25, niet ver van de Nederlandse grens bij Eijsden. Het slachtoffer werd geschept door een vrachtwagen - met volgens de zender RTBF een Nederlands kenteken - die doorreed. Een ander raakte gewond. De chauffeur is spoorloos.
Er heerst een dreigende sfeer op de plaats van het ongeval.

Ⓒ Nick Rompelberg

De politie had de chauffeur naar een parkeerplaats iets verderop gedirigeerd om een lynchpartij te voorkomen. Toen de agenten hem daar wilde ondervragen en onderwerpen aan een drugs- en alcoholtest bleek hij verdwenen. Er is een opsporingsactie begonnen.

De slachtoffers zijn actievoerders die de E25 versperden. Als gevolg daarvan is de A2 van Luik naar Maastricht voor het verkeer afgesloten, aldus de ANWB. Automobilisten kunnen omrijden via Hasselt (B).

De Belgische politie heeft de plek van het ongeval afgezet.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/3014364 ... op-snelweg
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am


Return to Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron