Absurditeit van Formule 1 in Zandvoort

Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.
Rechtse nieuwsberichten geschreven door rechtse mensen zals u en ik op basis van relevante zaken en nieuws berichten.

Absurditeit van Formule 1 in Zandvoort

Postby Führer » Wed Feb 06, 2019 8:43 am

De massamedia heeft weer eens een onuitvoerbare hype gecreëerd in een poging om meer krantjes en nieuwsartikeltjes te verkopen.

He laten we de Formule 1 in het idyllische badplaats-je Zandvoort(Amsterdam Beach :lol: ) organiseren.
Eerst een fascistisch klimaatakkoord aan de onderdanen opdringen, die nog meer gaan betalen anders stroomt het land straks over....... maar ondertussen een Formule 1 willen aantrekken met de meest verontreinigende benzinemotoren ter wereld.
Teven 200 000 ramptoeristen met extreem vervuilende auto's naar het kleine dorpje te transporteren. Die 200 000 toeristen zullen tevens nog een aantal uren in die extreem vervuilende auto's in de file staan.
Zoveel naïeve toeristen vraagt om berovingen, geweld, verkrachtingen drogeren zeker na de ontelbare verhalen van wetteloosheid in de duin en bollenstreek.
Als de politie nu niet eens in vredestijd en de top van de economie zijn burger kan beschermen hoe bizar dat het in zijn domme kop kan denken om 200 000 naïeve toeristen wel te kunnen beschermen is de vraag die te boven komt.

Voor degene die nog nooit in Zandvoort is geweest. Zandvoort is een klein dorpje dat tussen de Noordzee en de duinen wat. Een natuurgebied waar burgers verboden zijn met uitzondering van gezette tijden waar dan een rondje over een asfalt pad gelopen mag worden. Alles voor de zeer zeldzame mus en door overbevolking bedreigde konijnen en herten.
Heel nobel en vredelievend om zulke stukken land voor de burgers te verbieden en zo de huizen en grondprijzen omhoog te stuwen.
Echter heeft dit asociale beleid als gevolg dat er enkel 2 toegangswegen naar Zandvoort leiden.

Het is dan ook te bizar voor woorden om zoveel mensen in de extreem brandgevoelige duinen bij elkaar te brengen. Je hoeft geen eens een terrorist te zijn om het hele duivelse spektakel te dwarsbomen door enkel de duinen aan 2 kanten in de fik te steken. De chaos die 200 000 vluchtende ramptoeristen veroorzaken zal het 6 uur journaal voor dagen domineren.
Dan nog maar te zwijgen over wat een simpele autobom aanslag in de talloze publiek te weeg zou brengen.
Of een iets beter georganiseerde aanval op Nederland Transportland. door bijvoorbeeld in de fik steken van zowel de Amsterdamse Waterleiding duinen als de Nationaal Park Zuid Kennemerland, zoals een ieder weet zijn de duinen 1 van de meest brandgevoelige gebieden in het land. Al bereikt de brand het circuit of de dorpskern van Zandvoort niet, de onrust van het gevaar en zelfs de rook zal aanleiding zijn voor ontruiming.
Gepaard met 2 gewapende terroristen die elke 1 van de wegen aanvallen door lukraak weggebruikers aan te vallen. En 2 bommen zijnde zelfmoordbommen of autobommen op zowel treinstation en het circuit zelf zal een verzekerd succes zijn om het wereldjournaal te halen.

Al met al zou een Formule 1 in Zandvoort totale waanzin zijn.

AmsterdamBeach.jpg
Zandvoor beach bij Amsterdam

Amsterdam_Zandvoort_Formule_1.jpg
Amsterdam beach
Amsterdam_Zandvoort_Formule_1.jpg (11.5 KiB) Viewed 79 times

Amsterdam_Beach_Zandvoort.jpg
Zandvoort beach bus
Amsterdam_Beach_Zandvoort.jpg (11.11 KiB) Viewed 79 times

Formule_1_terrorist_target_Zandvoort.jpg
Formule 1 in Zandvoort, terroristisch doelwit NR1

Zandvoort_in_de_file_formule_1_.jpg
Zandvoort op een mooie lentedag, nu al uren in de file. En dan willen ze nog 200 000 toeristen ontvangen.......
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1112
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron