Youtube zijn deathblow tegen vrijheid van meningsuiting.

Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.
Rechtse nieuwsberichten geschreven door rechtse mensen zals u en ik op basis van relevante zaken en nieuws berichten.

Youtube zijn deathblow tegen vrijheid van meningsuiting.

Postby Führer » Thu Jun 06, 2019 5:17 am

De laatste tijd was de censuur van Youtube vaak in het nieuws als semi rechtse en semi controversiële youtubers werden afgesloten van de reclame geldstromen en of verwijdert van het wereldwijde controle platform youtube/google.

Nou is dat voor de rechtse mensen niets bijzonders aangezien zij deze tactiek al 15 jaar geleden hebben ervaren. Censuur is voor de oprecht rechtse man en vrouw tevens de minst erge vorm van vervolging. De meeste rechtse persoonlijkheden werden vaak eerst gecensureerd vervolgens systematisch hun financiële mogelijkheden gesaboteerd om vervolgens met fysieke aanvallen het zwijgen opgelegd te worden en de gevallen dat die rechtse persoonlijkheden toch hun rechts op vrije meningsuiting gebruik bleven maken werden dan toevallig verongelukt, gezelfmoord of geëxecuteerd.
Doordat deze tactiek al 2 decennia voor de rechtse internet activisten een feit zijn, is de recente youtube purge geen nieuwswaardig feit geweest.
Echter leek youtube toch enige coulance te houden voor rechtse muziek, echter is daar ook een stokje voor gestoken en is elke rechts georiënteerde muziek systematisch van het globale controle netwerk verwijdert.
Tezamen met de aankondiging van youtube dat het elke vorm van geschiedenis onderzoek naar de tweede wereldoorlog zal verwijderen zijn we op extreem-rechts.nl toch genoodzaakt om deze zorgwekkende ontwikkeling te posten.
De optelsom van bovengenoemde feiten kunnen enkel leiden tot de conclusie dat youtube een 1 wereld regering propaganda kanaal is.
Waar enkel de mening van de wereld regering te vinden is.

Uiteraard zijn de slimme koppen bij youtube zo slim geweest om deze censuur door te voeren op het moment dat het propagandakanaal zo ingeburgerd is dat er geen alternatief is.
Een boycot van het propagandakanaal is dan ook niet reëel aangezien vrijwel iedereen er nog wel iets op kan leren wat betreft katten voeren, zelf pianoles leren etc.
Maar voor de serieuze dingen in het leven zoals politiek, geschiedenis van de mens, leugens en bedrog van de regering etc zal men niet meer op het youtube propagandakanaal moeten zijn.

Vele door youtube gebande internet producenten zijn na verlies van hun vaak duizenden uren en euro's geïnvesteerde tijd en geld gestopt met hun inzet voor hun zaak.
Een klein deel is echter verder gegaan op alternatieven voor het youtube debacle.
Het meest gebruikte alternatief is de nu nog vrij toegankelijke Bitchute.com website.


Uiteraard hebben we dit soort ontwikkelingen al vaak gezien, een vrij nieuw platform dat adverteert met vrijheid van meningsuiting maar zodra het groot wordt hanteren ze vrijwel altijd dezelfde regels als de websites waar hun gebruikers van weggejaagd zijn.
Maar tot die tijd lijkt https://www.bitchute.com het alternatief te zijn van de globalistisch anti blanke youtube.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1152
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron