Handelsoorlog USA - China

Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.
Rechtse nieuwsberichten geschreven door rechtse mensen zals u en ik op basis van relevante zaken en nieuws berichten.

Handelsoorlog USA - China

Postby Führer » Mon Aug 26, 2019 1:56 am

Na een ongeevenaarde groei van China. Van derde wereld land naar 1 van de zowel economisch als millitaire grootmachten.
Maar zoals we weten is de welvaart van de een vaak over de rug van de ander.
Zo pakte China de industriele banen van de westerse wereld.
Wij de autochtonen bevolking werd wijsgemaakt dat we niet bang hoefde te zijn. We werden een heuse kenniseconomie.
Dat er echter 4 miljoen arbeidmigranten met veel geld werden gelokt om hier de banen te komen doen die de Nederlander niet zou willen doen werd dan over het hoofd gezien.

Het resultaat mag er dan wezen. Een overbevokt stadsstaatje met miljoenen migranten die veel geld en goedbetaalde banen werden beloofd.
Echter China heeft alle industtiele banen, de banen waar juist die miljoenen arbeidsmigranten voor uitgenodig waren xie het vuile werk gingen dien en onze pensioenen gingen betalen......

Om een lang verhaal kort te aken. Nu de Nederlandse staat in een tumulte wetteloze chaos lijkt te ontraarde waar de bendes en criminele vrijspel hebben.

Zou het een goede ontwikkeling zijn als er in Nederland ook weer eens wat geproduceerd zou worden en zo doende banen zijn voor de mensen die nu zo veel tijd hebben dat ze de ganze dag hun snode plannen kunnen bedenken.

Nou hoeven we van de Europese leuders niets te verwachten, echter kunnen wij wellicht een graantje meepikken als Trump zijn wil doorzet en een deel can de industrie in China kan overnemen.

Nu is de zogenaamde gandels oorlog plus minus een jaartje bezig en wordt er schande gesproken vam een belasying tot 30%.
In europa betalen wij niet enkel over import uit china maar over elk product al 21% belasting.
Dus dus 30 % is niet bijzonder. Echter kunnen we niet anders dan hopen dat Trump zijn voet bij stuk houdt en china dwingt om zijn wanpraktijken te stoppen.

Zeker als deze handels oorlog samen met een "onvoorziene" omstandigheid. Bijvoorbeeld een escalerende olietanker oorlog of een aanhoudende dreiging van Saudische olievelden.
De Chinese ecinomie en dus zijn productiecapaciteit hard doet kelderen is er hoop dat een graantke van die productie sichter bij huis, lees in Nederland uitgevoerd kan wordwn.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1161
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron