Selectieve handhaving: religie van de vrede bedreigt Wilders

Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.
Rechtse nieuwsberichten geschreven door rechtse mensen zals u en ik op basis van relevante zaken en nieuws berichten.

Selectieve handhaving: religie van de vrede bedreigt Wilders

Postby Führer » Sat May 26, 2012 11:16 am

za 26 mei 2012, 11:32 | 160 reacties
|
lees voor
Sharia4Belgium schoffeert Nederlanders
AMSTERDAM - De moslimfundamentalisten van Sharia4Belgium hebben vrijdagmiddag tijdens een soort persconferentie midden op de Dam het gehele Nederlandse volk geschoffeerd. Het vrijheidsmonument is volgens de salafisten niets meer dan het middelpunt van “de as van het kwaad” waaromheen “alle perversiteiten zich verzamelen.”


Sharia4Belgium haalt uitBij de eerste zonnige dagen van het jaar, laat het Nederlandse volk zich volgens de haatbaarden direct gaan door zich klem te zuipen en te prostitueren. De groep, die in Amsterdam is omdat ze is uitgenodigd zaterdag te spreken op een bijeenkomst, bedreigde ook PVV-leider Geert Wilders met de dood. Die zou hetzelfde lot wachten als de vermoorde cineast Theo van Gogh.

PVV-kamerlid Joram van Klaveren zal vragen stellen over de uitspraken aan minister Ivo Opstelen van Justitie. Die werd zelf overigens ook dreigend toegesproken. “De minister mag naar de hel”, riep prediker Abu Imran. Opstelten waarschuwde Imran eerder deze week dat hij wel eens zou kunnen worden opgepakt en uitgeleverd aan Marokko, waar hij nog een celstraf van 2 jaar moet uitzitten wegens handel in verdovende middelen.

Tijdens de toespraak deed zich nog een ander incident voor. Terwijl de haatpredikers vrij hun doodsbedreigingen konden uiten, werd een betoger werd opgepakt omdat hij de salafisten het spreken onmogelijk wilde maken.

De PVV wil dat de groep wordt verboden. De man die de doodsbedreiging uitte moet bovendien worden vervolgd en zo nodig het land worden uitgezet, aldus de PVV.


http://www.telegraaf.nl/binnenland/1222 ... ers__.html


Dit clubje psychoten lijkt meer en meer op een NAVO operatie om het volk op te jutten cq bang maken om zo een gevoel van onveiligheid te kweken dat hun politiestaat maatregelen minder bizar lijken.
Als een blanke een moslim leider direct met de dood zou bedreigen zou die al lang jaren en jaren in het gevang zitten. De blanke Nederlander die komt tegen demonstreren wordt direct met harde hand opgepakt door aggressievelingen terwijl de doodsbedreiger en verstoorders van de publieke orde gewoon hun gang mogen gaan terwijl de Psychoot gewoon gezocht wordt voor een gevangenis straf in zuidelijk Dietschland.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1085
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron