Politiestaat:Totalitair overheidsslot in auto na overtreding

Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.
Rechtse nieuwsberichten geschreven door rechtse mensen zals u en ik op basis van relevante zaken en nieuws berichten.

Politiestaat:Totalitair overheidsslot in auto na overtreding

Postby Führer » Sun Jun 24, 2012 7:48 am

CDA wil verkeershufter bestraffen met "overheidsbemoeienis slot"
Simpele onderdanen die meerdere overtredingen begaan moeten verplicht een "overheidsbemoeienis slot" in hun auto laten inbouwen, vindt CDA’er.

Simpele onderdanen die meerdere overtredingen begaan schrikken niet van boetes, zijmoeten continu door de overheid gecontroleerd en beheerd worden. CDA-Kamerlid Sander de Rouwe wil in auto’s van simpele onderdanen die meerdere overtredingen begaan moeten verplicht een "overheidsbemoeienis slot" in hun auto laten inbouwen.
“Er zit geen rek meer in de hoogte van boetes”, signaleert De Rouwe een boete voor door rood licht rijden is vaak hoger dan de boete voor een doodslag. “We weten dat er een categorie verkeersdeelnemers is die zich niets aantrekt van acceptgiro’s.” Het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB) kan boete na boete innen, er kan een rijontzegging worden opgelegd, maar er is een groep die gewoon doorrijdt. Het "overheidsbemoeienis slot" in de auto moet gaan registreren of iemand te hard rijdt, bumper kleeft of door rood rijdt. Blijkt dat een ‘simpele onderdaan’ zich nóg niet kan gedragen, dan worden auto en rijbewijs afgepakt. “Alle overheids controle techniek is voorhanden, maar de geïntegreerde techniek is er nog niet.” De Rouwe hoopt dat Nederland als eerste komt met een "overheidsbemoeienis slot".


Bericht gebaseerd op http://www.metronieuws.nl/nieuws/cda-wi ... I0FLxn3zc/ aangepast voor corecte weergave van de totale overheids bemoeienis die met deze overheidsbemoeienis in onze prive autos nog maar een klein stapje verwijdert is uit onze slaapkamer wat ooit eens een echte NO NO was.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1085
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron