Eurocraten dicteren onderzoek naar Gouden Dageraad

Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.
Rechtse nieuwsberichten geschreven door rechtse mensen zals u en ik op basis van relevante zaken en nieuws berichten.

Eurocraten dicteren onderzoek naar Gouden Dageraad

Postby Führer » Sat Jul 28, 2012 10:25 am

zo 15 jul 2012, 18:00
'Griekenland moet neonazipartij onderzoeken'
ATHENE - Griekenland moet de rechtmatigheid van de neonazipartij Gouden Dageraad onderzoeken. Ook de vermeende banden tussen de partij en de politie vragen om een gedegen onderzoek. Dat heeft de Commissaris voor de Mensenrechten van de Raad van Europa zondag gezegd in een interview met de Griekse krant To Vima.


Commissaris Nils Muiznieks kondigt in het zondag gepubliceerde vraaggesprek aan dat de Raad van Europa een missie zal sturen naar Griekenland om na te gaan of racisme en vreemdelingenhaat in het land toenemen.

Gouden Dageraad haalde bij de verkiezingen vorige maand 18 zetels in het 300 leden tellende Griekse parlement. De partij bezigt openlijk antisemitische en xenofobe retoriek en wordt beschuldigd van betrokkenheid bij aanvallen op immigranten en vluchtelingen.

De vraag die gesteld dient te worden, is of Gouden Dageraad toestaat dat de democratie vrijelijk bloeit, aldus Muiznieks.

Bron: http://www.telegraaf.nl/buitenland/1256 ... i_s__.html

In lijn met de anti-Nationalistische taal en geschriften vn de oprichters van het communistische Europa en de huidige leiders wordt ook dit nieuwe anti-globalistische partijtje aangevallen.
De geschiedenis leert ons dat als het ze niet op deze manier lukt om de Gouden Dageraad kapot te krijgen ze het zullen doen door provocateurs de partij in te sturen danwel met het afmaken ook wel cuicideren van de leiding gevende.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1085
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron