Patriotten naar Turkije in voorbereiding van Iran aanval?

Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.
Rechtse nieuwsberichten geschreven door rechtse mensen zals u en ik op basis van relevante zaken en nieuws berichten.

Patriotten naar Turkije in voorbereiding van Iran aanval?

Postby Führer » Wed Nov 21, 2012 9:32 pm

Nederlandse Patriots naar Turkije in voorbereiding van Iran aanval?
Patriot2_luchverdedigingssysteem_Iran_aanval.jpg
Nederlands militair matrieel moet primitieve turkse leger helpen


Zoals hieronder aan de pagina beschreven is de levering van geavanceerde Nederlandse anti balistische raket wapens aan Turkijke totaal krankzinnig als het om een dreiging van Syrie gaat wat het gepropagandeerde doel is.
Maar in oorlog en oorlogpraat hebben we geleerd dat alle partijen disinformatie en vooral totale leugens verspreiden en moeten we dus kijken wat de partijen doen en niet wat ze zeggen.

Alle zetten de afgelopen 2 jaar die we hebben gezien onder vermomming van de Arabische lente staan geheel in lijn met de Bush-Doctrine (een bush-Nato plan om het midden oosten te transformeren in een meer onstabiele regio). Van het omverwerpen van Egypte en Libye met de daaropvollgende overname van de moslim-broeders en al-qaeda tot het destabiliseren van syrie. De recente aanval van Israel op de Hamas-gazanen en haar voorraden van zowel zelfgemaakte mini-afstands raketten en de meer geavanceerde Iraanse raketten lijkt ook in dit plan te passen. Als een voorbereiding op een aanval op Iran anders dan de gepropagandeerde reden het doen stoppen van deze raket aanvallen. Al is de gepropagandeerde reden een zeer goede reden en uiteraard verdedigbaar. Een aanval op Iran zal sowieso een tegenreactie van Iran en kornuiten uitlokken los van wie hem uitvoert Israel, USA of een combinatie daarvan.
Het Israelische Iron Dome anti-raket afweer systeem lijkt goed gewerkt te hebben in deze voorbereiding op een eventuele aanval en tegelijkertijd een test om dit systeem uit te testen in een live oorlog situatie. De nummers die door officiele kanalen verspreid worden stelt de Israeliers gerust en daarmee komt een aanval op Iran een stukje dichterbij. Ook al heeft het Iron Dome ook zijn zwakke kanten laten zien in de live test is de bevolking toch onder de indruk dat een aanval van Iran geminimaliseerd kan worden met het Iron Dome systeem.
Iran_nuclear.jpg
atoomprogramma locaties

In deze grote midden-oosten strategie is het leveren van een anti-balistische raketten systeem aan Turkije logischer aangezien Iran nog een appeltje met Turkije heeft te schillen. Turkije licht ook in de vuurlijn van Iran naar (zuid-)Europa .
Iran-nuclear-bunkers.jpg
Iraanse atoom programa in diepe bunkers

Een tegenreactie van Iran valt moeilijk te voorspellen en zal ook aan de deelnemers liggen. Als de NAVO Iran aanvalt wat waarschijnlijk alleen zal gebeuren na een grote tegenaanval van Iran op Israel zal Europa voor het eerst sinds de tweede wereld oorlog waarschijnlijk raket aanvallen moeten afweren/incaseren. Iran heeft in tegenstelling tot de makkelijkere doelen zoals egypte/Libye/Tunesie/Servie wel over raketten die Europa kunnen bereiken al zijn het er tot op de dag van vandaag waarschijnlijk niet veel en waarschijnlijk nog zonder radiologische payload. Dit is dan ook 1 van de redenen dat een aanval op Iran eerder sneller als later zal gebeuren omdat het voortgang boekt in zijn lange afstands wapens programma.
Een aanval cq vergeldings acties van Iran kunnen gepaard gaan met aanvallen vanuit syrie en Libanon een anti-raket systeem in het zuidoosten van Europa is dan ook geen overbodige luxe al zou het meer productief zijn voor Europa als Turkije deze aanvallen zou incaseren zonder hier onze Patriotten voor te gebruiken, nog los van het feit dat Turkije zijn eigen Patriot-1 systemen heeft.

Israel roeptoeterd al vele jaren dat het desnoods zelf een aanval op Israel zal uitvoeren maar bij enig onderzoek naar de capaciteiten van het Israelische leger lijkt dit een loze dreiging omdat het geen reele mogelijkheid heeft om het atoomprogramma van Iran geheel uit te schakelen. Het Iraanse Atoomprogramma is verdeeld over meer dan 10 locaties waarvan een gedeelte geheel begraven zijn onder bergen. Er is consensus bij specialisten na analyse van Israelische oorlogs-oefeningen dat een aanval met de helft van de Israelische luchtmacht 3 van de atoomprogramma locaties successvol kan aanvallen wat nog meer dan de helft van het atoomprogramma intact laat.
Israel heeft ook een groot aantal Jericho raketten die Iran makkelijk kunnen bereiken maar de afstand van 2000 Kilo naar het doel maakt deze raketten erg onprecies iets van 1 tot zelfs 2 kilometer marge van het doel, de analisten wijzen er dan ook op dat een aanval met deze raketten met als doel de atoomprogramma locaties uit te schakelen wellicht met atoombommen voorzien moeten worden om enige zekerheid te hebben op een successvolle aanval.

Deze optie is de meest veilige maar ook meest radicale en gevaarlijkse van alle opties en zal waarschijnlijk niet gebruikt worden voordat een aanval met luchtmacht gefaald heeft. Een gefaalde aanval van de luchtmacht in combinatie met een tegenaanval van Iraanse rakatten maakt het radikale scenarie van atoombommen of nucleare bunkerbusters waarschijnlijker.
Een aanval op Iran zal niet zonder aanval op de communicatie middelen van de Iraanse gewapende troepen gaan er gaan geruchten dat het Israelische leger over middelen beschikt om die communicatie grote schade toe te brengen er wordt ook gespeculeerd over een EMP (Atoombom die hoog in de lucht ontploft en daarmee veel communicatie en andere electrische aparatuur vernietigd over een heel groot gebied) aanval voordat de Israelische luchtmacht de aanval uitvoert.

De EMP en of Atoom bewapende raketten van Israel heeft ongetwijfeld grote gevolgen voor de rest van de wereld waaronder wij en maakt het onmogelijke de gevolgen te schatten.
Van een conventionele aanval van de moslim buren op Israel tot tegenaanvallen op Israel met atoomwapens vanuit een derde land of met wapens aan Iran geleverd uit een derde land, ook gaan er gerichten dat Iran al een atoombom heeft vanuit de gevallen Soviet Unie.

Nog los van de directe gevolgen heeft een atoom aanval als deze grote gevolgen voor toekomstige oorlogen/conflicten het zal niet ondenkbaar meer zijn om atoombommen te gebruiken in oorlogen. Nu is er nog grote internationale tegenstand zeker omdat het wapen nog nooit is gebruikt met uitzondering van Japan maar deze aanvallen op Hirosha en Nagasaki gaan gepaard met kantekeningen.

Met deze informatie in het achterhoofd is de relocatie van het afweer systeem minder krankzinnig.

PS.
Een verdeeld midden-oosten is strategisch gezien in principe voordeliger voor Nederland aangezien het meer en meer pro chinees aan het worden was en vooral Iran inderdaad. Een NAVO strategie om China aan banden te leggen zou best aan te moedigen zijn maar dit gaat regelrecht in tegen de andere beslissingen die het laatste decennia zijn genomen die China juist een militaire supermacht hebben gemaakt zoals het exporteren van werk maar vooral super geavanceerde technologie en wetenschap voor niks.
De slag om Iran kan wel degelijk grote gevolgen hebben voor die regio na de val van Iran en Syrie de laatste landen in het midden oosten met enige macht kan er of een pro-westerse wind gaan waaien in een verdeeld midden-oosten maar er kan tevens een groot-midden oosten onstaan geleid door streng islamieten als in Iran en Saudi-arabie maar nu zonder binnen grenzen van Iran to Libanon.Nederland krankzinnig geworden militairen naar Byzantium

Turkije het land dat grootse praatjes heeft in het midden oosten en het land dat gebouwd is op het bloed van 20 miljoen christenen smeekt voor luchtdefensie uit Nederland.
Het moet toch niet gekker worden nog voordat er turkse steden zijn weggevaagd brengt Nederlands zijn meest geavanceerde militaire matrieel naar Turkije.
Zelf begint het een burger oorlog in Syrie door er massaal millitair matrieel heen te sluizen inclusief tien duizenden al-qaida tereur soldaten, en dan gaat het smeken bij Nederland voor het meest geavanceerde wapentuig.
Het gaat dan al om een land dat alle chrsitenen die het gebied bevolkte bruut onthoofd hebben en daarna nog 4 miljoen grieken omgebracht in de tweede wereld oorlog nog maar eens 800 000 armeniers uitgehongerd en dan de Koerden nog maar decennia lang onderdrukken en aanvallen met chemische wapens.
Alleen een heel ziek persoon zou een land als dit helpen nog voordat er ook maar iets is gebeurd.
Vergeet ook niet dat een derde van de bevolking het barbaarse land is gevlucht en zijn hijl in de europese unie heeft gevestigd, terwijl een gigantische depressie Nederland treft en de immigranten niet de vuile banen doen en de pensioenen betalen zoals was afgesproken moet het Nederlandse volk mar tientalle miljoenen euros gaan neertellen voor dit Turkse avontuur.
Al sturen we soldaten die richting doe het dan om het Byzantijnse rijk terug te claimen of op zijn minst om de grenzen met het barbaarse land te sluiten, Turkije stuurt al decennia lang de meest kansloze vluchtelingen naar Europa met beloftes van rijkdommen.


wo 21 nov 2012, 18:00 |lees voor
Hennis: snel verkenningsmissie naar Turkije DEN HAAG - Minister Jeanine Hennis-Plasschaert van Defensie stuurt „op zeer korte termijn” een Nederlandse militaire verkenningsmissie naar Turkije. Op basis van het advies van de militairen zal Hennis besluiten of Nederland Patriot-raketten naar Turkije stuurt. Dat zei de minister woensdag.


Lees verder op: http://www.telegraaf.nl/binnenland/2109 ... ije__.html
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1070
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron