Globalisten: EU financiele unie slechts truuk voor SuperEU

Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.
Rechtse nieuwsberichten geschreven door rechtse mensen zals u en ik op basis van relevante zaken en nieuws berichten.

Globalisten: EU financiele unie slechts truuk voor SuperEU

Postby Führer » Tue Dec 11, 2012 9:59 am

Nu de globalistische fascisten niet meer kunnen ontkennen wat extreem-rechts al decennia lang weet blijft er niets meer over dan het te propaganderen als zijnde iets goeds en noodzakelijks.
Niets is minder waar het vooropgezette plan om het eeuwenoude multiculturele europa te vernietigen en in 1 globalistische provincie te transformeren loopt op rolletjes.
De criminele banken die de crisis met opzet hebben veroorzaakt en de staten die hier toezicht op houden alles bewust hebben laten gebeuren zullen nu de crisis oplossen met een europesche superbank :D
Straks geloven ze het nog zelf, ja oplossen van het private bezit en het oplossen van economische vrijheden van de burgers.

AMSTERDAM -

“Europa gaat meer geld kosten dan ooit was beloofd. En ja, we gaan meer bevoegdheden met elkaar delen dan we comfortabel vinden.” Die onheilspellende boodschap had PvdA-leider Diederik Samsom maandagavond voor zijn gehoor op een partijbijeenkomst in Amsterdam ter gelegenheid van de 25 sterfdag van Joop den Uyl.


onder meer over de vorming van een bankenunie. “Europa wordt onze zwaarste beproeving.”

”U heeft daar nog niet veel van kunnen zien, we zijn nog maar net begonnen, maar neemt u van bij aan: het bijzondere karakter van deze coalitie is wat mij betreft niet de samenwerking VVD - PvdA, maar de samenwerking coalitie-oppositie. ”

Bron:http://www.telegraaf.nl/binnenland/21147245/___EU_kost_meer_dan_ooit_beloofd___.html
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1118
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron