Politiestaat: daar is die dan de RFID chip op je boodschappe

Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.
Rechtse nieuwsberichten geschreven door rechtse mensen zals u en ik op basis van relevante zaken en nieuws berichten.

Politiestaat: daar is die dan de RFID chip op je boodschappe

Postby Führer » Fri Jan 11, 2013 5:32 am

Zoals altijd wordt dit schrikbarende nieuws als positief en gemakkelijk gepropagandeerd, in werkelijkheid is het een spionage apparaat op alles wat je koopt.
De technologie tegenwoordig is zoo klein dat een supergeavanceerde computer in dit chippie zit, die wellich een microfoon en camaraatje kan bevatten en deze infomatie kan doorsturen via draadloze netwerken in uw huis.
Aldan met mobiele RFID scanners bijvoorbeeld in overheids of gemeente voertuigen.

In de toekomst wil men deze RFID computer chips in alles wat je koopt verbergen zodat men op afstand precies kan zien wat en hoeveel je in huis hebt, en wat je aan hebt.
Deze spioneer computerchips zitten al in elk euro bankbiljet wat je bezit en zit al in veel kleding verborgen nu komt dit vreselijke apparaat dus ook op alles wat je in de supermarkt koopt.vr 11 jan 2013, 05:30
Chip test op houdbaarheid
door Niels Rigter
AMSTERDAM -

In plaats van een houdbaarheidsdatum komt er binnenkort een chip op onze levensmiddelen die kan aantonen of de boodschappen nog bruikbaar zijn.


Wie zijn pakje gehakt dan een uur buiten de ijskast houdt, kan op de chip precies aflezen wat dat betekent voor de houdbaarheid. Wetenschappers en bedrijven uit Nederland, België, Oostenrijk en Spanje zijn de Pasteur-chip, zoals het slimmigheidje heet, nu aan het ontwikkelen. De chip meet zaken als luchtvochtigheid, temperatuur en de groei van bacteriën en schimmels. Hij kan in principe op elk verpakking worden geplakt. Prototypes worden nu getest.

Bron: http://www.telegraaf.nl/binnenland/2121 ... eid__.html
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Re: Politiestaat: daar is die dan de RFID chip op je boodschappe

Postby DeRuyter » Mon May 06, 2013 3:16 pm

De RFID chip wordt al meer dan 5 jaar toegepast op producten in supermarkten e.a. ketens. Bij de AH bijvoorbeeld, wordt de chip gebruikt om diefstal tegen te gaan en de producten binnen het bedrijf te volgen vanaf levering tot en met de kassa. AH werkt met een automatisch bestelsysteem, en dmv van de RFID chips weet de bestelrobot precies wat er in voorraad is. Met de komst van de NFC chips (bekend van smartphones) gaat dit nog een stap verder. O.a. bij pilot-testwinkels wordt er al volop uitgetest om via smartphones producten te scannen (zelfde idee als zelfscan bij de Appie) te betalen. Ook voor personeel zou het weleens mogelijk kunnen worden om met de iPhone/Droid een product te scannen, te bestellen, en in voorraadbeheer te kijken en/of zelfs afprijzen.

Vergeet ook niet de bonuskaart, e.a. klantenkaarten, deze houden precies jouw koopgedrag bij, weten wat jij koopt etc. Ze weten onderhand alles van je en ook dat je graag de Playboy leest e.d. :evil:
User avatar
DeRuyter
 
Posts: 18
Joined: Wed Aug 10, 2011 6:52 pm


Return to Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron