Extreem Rechts in detail?

Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.
Rechtse nieuwsberichten geschreven door rechtse mensen zals u en ik op basis van relevante zaken en nieuws berichten.

Extreem Rechts in detail?

Postby missguitar » Sat May 25, 2013 8:16 pm

Hoi Allemaal,

Ik ben nieuw hier op dit forum. En eigenlijk heeft het heel lang geduurd voor ik me aan wilde melden, ik voelde me al langer rechts ingesteld en ik erger me kapot aan het feit dat dit land niet meer echt ons land is zoals onze opa en oma's het nog gekend hebben. Als ik door centrum Amsterdam loop voel ik me een inwoner van marokko en niet van Nederland. Bij mijn kinderen in de klas is 80% allochtoon. Alleen ik zit met een aantal dilemma's. Hoe weet je nu eigenlijk dat je rechts bent? En wat voor gevolgen heeft dat. Want ik hoor vele verhalen over extreem rechtse mensen. Zoals dat homoseksualiteit ook een issue is voor rechts. En ik ben dus lesbisch. Daarbij is het niet zo dat ik een hekel heb aan buitenlandse mensen, want er zullen ook heus wel goeie bij zijn. Ik erger me alleen enorm aan het feit dat alles wat onze nederlandse cultuur maakt dat het nederland is verdwijnt voor de islamisering. Moskeën schieten als paddestoelen uit de grond, mijn kinderen moeten op school mee doen met suikerfeest en ze worden gepest door van dat marokkaanse tuig omdat ik lesbisch ben. Ik vind het ongehoord dat mijn kids in hun eigen land niet veilig over straat kunnen zonder dat ze getreiterd worden. Ik ben het zat. Alleen ben ik nu echt rechts of heb ik net al 80% van alle nederlanders gewoon genoeg van het feit dat over 10 jaar alleen maar marokkanen en turken in ons land wonen en ander islamitisch tuig die ons bedreigen.

Kan iemand me daar antwoord op geven?

Thanks alvast!
missguitar
 
Posts: 2
Joined: Sat May 25, 2013 8:06 pm

Re: Extreem Rechts in detail?

Postby Stuyvesant » Thu Jun 13, 2013 1:31 am

Nou of je rechts of links bent is niet zoals je geaardheid, iets waar je achter moet komen. Het is een visie en een kijk op dingen in jouw omgeving en belevingswereld. Als lesbie is t dan ook nogal dom om bijvoorbeeld heel links te zijn precies om die dingen die jijzelf net noemde. Dat veel rechtse mensen iets tegen homosexuele hebben moet je niet afschrikken. Als jij blank bent moet jij gewoon opkomen voor de belangen van jouw volk en als je dat niet doet ben je gewoon een verader van je eigen volk. Je sexuele geaardheid heeft er niets mee te maken. Voor zover ik weet staat er in geen een rechts partij programma maar ook iets negatiefs over jouw geaardheidkan me ook niet bedenken waarom wel. Wees niet bang om rechts te stemmen als je dat bent. Mijn zegen heb je zoiezo.
:D :D
Stuyvesant
 
Posts: 4
Joined: Thu Jun 13, 2013 1:11 am

Re: Extreem Rechts in detail?

Postby missguitar » Fri Jun 14, 2013 9:59 pm

Dank je voor je reply. En top verwoord!
Jep, ik stem geen links. Haat links. Het moet gewoon eens afgelopen zijn met die bullshit in dit land. Eigen land gaat naar de klote en de buitenlanders krijgen werkelijk alles voor elkaar.

Een voorbeeld: ik mag ff 8000 euro aan de belastingdienst terug betalen, wil je netjes een regeling treffen zeggen ze: kan niet, u mag het in 12 termijnen doen :O
Maar die bulgaren die er met onze zorgtoeslagen vandoor zijn gegaan mogen gewoon vrijuit vertrekken. En nog meer van die bullshit. Van de week moest mijn vriendin naar het UWV, ja hoor krijgt ze een mevrouw met een hoofddoek. Die mijn vriendin even op denigrerende wijze gaat vertellen dat ze anders maar op een productie baan ofzo moet solliciteren. WTF? 19 jaar een vaste baan bij het hoofdkantoor van Albert Heijn gehad en dat mokkel (die wss alleen maar is aangenomen omdat ze goedkoop is) gaat mijn vriendin vertellen wat ze wel en niet moet doen. Echt ongelofelijk. Ben zo klaar met die land. Ik heb een bloeiende muziek carriere en overweeg om net over de grens bij duitsland te gaan wonen als het zo door gaat. Nederland gaat naar de kloten. En je kan er wel iets van vinden, niemand doet iets. OF je bent zwaar in de minderheid.
missguitar
 
Posts: 2
Joined: Sat May 25, 2013 8:06 pm

Re: Extreem Rechts in detail?

Postby DeRuyter » Mon Aug 26, 2013 11:28 pm

Hoi missguitar,

Helemaal gelijk heb je, ons land gaat de afgrond in met de links politiek correcte zooi. Echter zal er een oorlog voor nodig zijn om het vuilnis uit ons straatbeeld/land/Europa/gehele Westen te verwijderen. Met alleen stemmen op PVV e.a. europese rechtse partijen kan de islamisering geen halt toe geroepen worden, het is al te laat.. Islamisering is geheel verweven met de Europese politiek. Misschien ooit eens de term ''Oil for Immigration'' gehoord?.. De term zegt het zelf al, olie in ruil voor moslimimmigratie:

http://www.uitkijk.net/islam.php?do=oil

http://eunmask.wordpress.com/2012/02/27 ... ntmaskerd/

Moslims kennen maar 1 taal en dat is die van geweld. En dat geweld zien we steeds meer in het openbaar tot uiting komen. Echter de laffe Hollander doet niks tegen dat geweld, ze laten het slachtoffer doodslaan en zelf rennen ze met de laffe staart tussen de benen gauw weg. :evil: De kutwouten doen ook geen reet tegen rifapen en turkse varkens, nee binnen het uur lopen ze weer vrij rond..

Nederland gaat Zweden achterna.. Zweden is zover geislamiseerd dat 9 op de 10 verkrachtingen, moslims de dader zijn. Vele andere misdaden tegen de blanke Zweed zijn moslimimmigranten de daders. Echter de linkse club in de Zweedse politiek heeft de bevolking zo links geïndoctrineerd dat ze last hebben van het ''Stockholm Syndroom''..
Niet zo raar dat er mensen opstaan zoals onze Held Anders Breivik. De socialisten zijn de NSB'ers anno 2013. Daarnaast denken veel mensen onterecht dat de extreem-rechtsen de Hitler aanbidders zijn alias nazi's..
Dat is een dikke leugen. De socialisten zijn de echte nazi's, echter zijn zij zeer goed in het verdraaien van feiten en liegen en bedriegen ze erop los. Indotrinatie en hersenspoelen zijn ze geniaal in.

NSDAP = het huidige PVDA/SP, beiden nationale arbeiderspartijen, beiden smerige Jodenhaters
NSB = AFA, Antifa, Jonge Socialisten, IS, Moslimbroeders etc. etc.
Hitler was overigens dikke vrienden met moslims. De groot-moefti van Jerusalem was voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog een overtuigde medestander van de nationaal-socialisten. Hij was een groot voorstander van de Duitse massamoord op de joden. Hij werd in feite een Duitse agent die de Engelsen verscheidene malen hebben gepoogd te arresteren.
Een van de 'grootste' prestaties van de moefti is het werven van tienduizenden moslims uit de Balkan voor de SS. Zijn moslimlegioenen namen later deel aan de massamoorden op duizenden Servische partisanen, joden en zigeuners..

En ik kan het weten, als ex-SP'er weet ik meer dan genoeg wat er speelt binnen die nazi club. Als ik als klokkenluider openlijk in de media zou gaan roepen dat de SP hetzelfde is als de NSB en ik meer dan genoeg bewijzen daarvan heb dan mag ik vrezen voor mijn leven. Ik weet zeker dat de kogel net als bij Pim Fortuyn en Theo van links komt..
We zitten inmiddels in een smerige rotzooi die alleen middels een (burger)oorlog op te ruimen is..

Daarnaast missguitar, interesseeerd het ons de rechtse vrijdenkende mens geen ruk welke geaardheid je hebt! Je bent wie je bent. Pim Fortuyn was ook rechts, en homo dus, who cares?! ;)

Shalom 8-)
User avatar
DeRuyter
 
Posts: 18
Joined: Wed Aug 10, 2011 6:52 pm


Return to Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron