Vlaamse politie in klassieke urban ambush gelokt.

Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.
Rechtse nieuwsberichten geschreven door rechtse mensen zals u en ik op basis van relevante zaken en nieuws berichten.

Vlaamse politie in klassieke urban ambush gelokt.

Postby Führer » Sat Oct 12, 2013 11:14 pm

Een goeduitgevoerde valstrik door urban youth in de middenklass woningen van het vlaamse Meulenberg resulteerde in meerdere zwaar gewonden en enkele lichtgewonde onder de staatsagenten en zonder aanhoudingen of gewonden onder de multiculturele guerilla's.

Best schokkend om te zien hoe amateuristisch het politieoptreden lijkt geen enkele poging om de herrieschoppers heen te zenden, of uit elkaar te drijven. Slechts een nederige aftocht en zelfs dat resultuurde in meerdere ongelukken. Ze mogen blij zijn dat ze het er levend van af hebben gebracht aangezien hun totale onwil om enig verzet te bieden tegen de multiculturele guerilla's.

Maar niets kan ons meer verbazen, als het blanke relschoppers waren geweest waren en minstens een stuk of wat neergeknald, maar aangezien het multiculturele straatterroristen waren wordt e rniet opgetreden en zal dit incident wederom verzwegen worden in de staatsmedia.

Toch kan er lering getrokken worden uit dit soort incidentjes nu duidelijk is dat de politie en MP niet voorbereid is op gevechten in smalle straatjes door een groep relschoppers. Er is slechts 1 iemand nodig die zijn auto in het midden van de weg parkeert en wegloopt en deze groep politie mensen zat in het nauw.User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron