PVDA: VOLS IS VOL!

Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.
Rechtse nieuwsberichten geschreven door rechtse mensen zals u en ik op basis van relevante zaken en nieuws berichten.

PVDA: VOLS IS VOL!

Postby Führer » Thu Sep 18, 2014 6:11 am

Beetje traag van begrip en meer dan 20 jaar na de gemiddelde Nederlander komt PVDA tot de conclusie dat je niet de hele wereld in je stad past.
Al zullen ze blijven schreeuwen dat we meer en vooral veeeeeeeel meer allochtonen, buitenlanders en vluchtelingen moeten importeren, toch liever wonen ze in andere steden en niet in hunnie Amsterdam. Hoe hypocriet.

Amsterdam is toch al gevallen, beter sturen we alle immigranten en vluchtelingen in Amsterdam en kunnen ze daar een links, homo/lesbo walhalla beleven en feesten met alle hippies, moslims en vluchtelingen tot in de eeuwigheid, maar verspreid AUB niet jouw linkse troep door de rest van het land.


do 18 sep 2014, 07:04
Amsterdam wil minder vluchtelingen huisvesten
Amsterdam -
De stad Amsterdam wil gezien de woningnood vanaf komend jaar minder vluchtelingen met een verblijfsvergunning toegewezen krijgen om te huisvesten. Bij de verdeling van vluchtelingen over gemeenten zou volgens SP-wethouder Laurens Ivens van Wonen ook de beschikbaarheid van woningen moeten meespelen. Nu is alleen het aantal inwoners bepalend.

Foto: ANP

Dat schrijft De Volkskrant.

Amsterdam moet dit jaar nog 695 vluchtelingen onderdak bieden, terwijl in 2014 slechts 5.500 sociale huurwoningen vrijkomen. Met onder anderen woningzoekenden die om medische en sociale redenen voorrang krijgen en gedwongen verhuizers vanwege stadsvernieuwing, blijven er volgens Ivens nauwelijks woningen over voor de 'gewone' woningzoekenden die jarenlang op de wachtlijst staan.

Amsterdam gaat hierover in gesprek met de provincie Noord-Holland, het Rijk en de andere gemeenten.


http://www.telegraaf.nl/binnenland/2309 ... gen__.html
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron