BigBrother maatregelen wijzen op staatsterreur Charlie Hebdo

Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.
Rechtse nieuwsberichten geschreven door rechtse mensen zals u en ik op basis van relevante zaken en nieuws berichten.

BigBrother maatregelen wijzen op staatsterreur Charlie Hebdo

Postby Führer » Sat Jan 10, 2015 6:19 am

Een klein incidentje als dit dat vooral veroorzaakt wordt door het ontwapenen van goedwillende burgers zou eigenelijk niet eens op de site moeten verschijnen al was het niet dat de Big Brother maatregelen die van zowel Amerika als EUSSR volgend, die erg duidelijk van te voren geplanned waren en enkel uitgerold kunnen worden met het juiste excuus.
Zo staat er bijvoorbeeld in alle voorstellen, en al snel doorgevoerde extra politiestaat maatregelen dat de maatregelen niet alleen voor moslim en allochtonen terreur is maar direct voor alles wat niet helemaal niet het plaatje van de huidige politiek valt.
Met onduidelijk termen als "onverdraagzaambaarheid" en "beledigend" zullen weer tienduizenden blanke europeanen achter slot en grendel verdwijnen net zoals gebeurt is met onduidelijke termen als "holocaust" en "racisme" gebeurt is.
Alles onder mom van terruer terwijl het enige terreur waar het hier om gaat islamitisch terreur is veroorzaakt en gefinanceerd door het linkse lees communistische systeem.
Al was dit een echte tereuractie geweest, dan was er natuurlijk maar 1 maatregel die direct genomen zou worden, of beter gezegd allang genomen zou zijn, en dat is alle islamiten die terreur en verderf zaaien in Syrie op te pakken en al helemaal niet daarheen af te laten reizen.
In plaats van deze enige simpele en effectiefe maatregel wordt er gekozen om alle europeanen collectief te straffen met noodwet maatregelen zoals nog veel meer gegevens voor in de eeuwigheid op te slaan en met jan en alleman te delen, zoals vluchtgegevens, douane gegevens en het rijgedrag van alle europeanen behalve de allochtonen waarschijnljik want dat zou wel eens beledigend kunnen zijn.

Wat nou als 450 miljoen europeanen zich beledigd voelen als hun gegevens zonder enige oprechte verdenking genoteerd en opgeslagen worden....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![i]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/i]

Tellen we niet meer mee of wat..... telt het alleen als je geweld pleegt?
Lijkt wel alsof de Eurofascisten je enkel serieus nemen als je structureel bedreigend bent en dood en verderf zaait.

En dan die gijzeling van een joodse school of instelling of wat het ook was deze keer wijst ook telkens op een centraal gecoordineerde aanval. En slaat kant nog wal aangezien deze gold van jihadisten zij aan zij vechten met israelische soldaten en israelische special troepen in Syrie en Yemen.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron