Nazi's zijn terug van weggeweest steriliseren van de joden

Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.
Rechtse nieuwsberichten geschreven door rechtse mensen zals u en ik op basis van relevante zaken en nieuws berichten.

Nazi's zijn terug van weggeweest steriliseren van de joden

Postby Führer » Thu Jan 22, 2015 7:37 am

Jaja ze zijn terug van weggeweest sterriliseren, euthaniseren hoe je het ook wilt noemen 70 jaar geleden was het een kogel nu is het sterilisatie maar alle mensen die niet in het ideaal beeld van de Nazi's liggen zullen worden uitgeroeid!

do 22 jan 2015, 05:30 | 40 reacties
|
lees voor
Pleidooi voor gedwongen anticonceptie
door Marjolein Schipper
Amsterdam -

Hoeveel Daniëlla’s moeten er nog worden doodgeslagen door hun verstandelijk beperkte ouders voor de politiek serieus gaat praten over gedwongen anticonceptie?

Foto: screendump Nova

Deze week dient in Groningen de rechtszaak tegen moeder Karin S. en stiefvader Geert W., beschuldigd van de martelmoord op hun 20-jarige dochter. De gruwelzaak doet deskundigen opnieuw pleiten voor opgelegde geboortebeperking aan onmachtige ouders.

Politici schuiven volgens hoogleraar Paul Vlaardingerbroek het ingewikkelde ethische vraagstuk echter als een hete aardappel voor zich uit. „Het onderwerp verzandt steeds in oeverloze discussies. Zwakbegaafde ouders zouden recht hebben op een kind. Maar sommige kinderen hebben ook het recht om niet geboren te hoeven worden.”

Jaarlijks sterven meer dan vijftig kinderen als gevolg van mishandeling. Uit onderzoek van het Nederlands Forensisch Instituut blijkt dat het merendeel van deze ouders psychiatrische problematiek heeft, een alcohol- en/of drugsverslaving, met daarnaast vaak een verstandelijke beperking.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/2358 ... ie___.html
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1152
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron