Soldiers of Odin, verrichten burgerarrestatie van pedofiel.

Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.
Rechtse nieuwsberichten geschreven door rechtse mensen zals u en ik op basis van relevante zaken en nieuws berichten.

Soldiers of Odin, verrichten burgerarrestatie van pedofiel.

Postby Führer » Fri Jul 22, 2016 7:45 am

Soldiers_of_Odin.JPG
Soldiers of Odin Nederland, verrichten burgerarrestatie

Logo_Odin.JPG
Logo Sons of Odin


‘Soldiers of Odin’ burgerwacht levert gewonde asielzoeker uit aan politie
Man zou vrouwen lastigvallen, Marcouch (PvdA) stelt kamervragen over optreden Soldiers
20-07-2016, 10:13 Tags: Groningen, Politie, soldiers of odin

De Nederlandse tak van de Finse burgerwacht Soldiers of Odin heeft in Winschoten een man aan de politie overgedragen. De man, een asielzoeker, zou meisjes en vrouwen hebben lastiggevallen. Het is niet duidelijk hoe groot de Nederlandse afdeling van deze burgerwacht is, wel heeft Ronald Kiewiet, de man die zich als leider van de beweging opwerpt, overduidelijk extreemrechtse en nationaalsocialistische sympathieën. Op zijn Facebookpagina deelt hij onder andere nationaalsocialistische propaganda.

Ook rond de aanhouding van de asielzoeker die vrouwen lastigviel, bestaat onduidelijkheid. De man was lichtgewond toen de politie hem aantrof, volgens de Soldiers of Odin liep hij de kwetsuur op bij een eerdere schermutseling in een café, en niet toen zij de man staande hielden. Zowel de lastiggevallen vrouwen als de mishandelde asielzoeker hebben geen aangifte gedaan. Een politiewoordvoerster reageert tegen De Volkskrant: “Wij juichen het toe dat burgers de politie willen assisteren, maar het heft in eigen hand nemen is absoluut niet de bedoeling.”

Kamerlid Ahmed Marcouch (PvdA) is het hier niet mee eens. Tegen De Telegraaf: “Dit mag je niet bagatelliseren. Vreemdelingen die hier net zijn kunnen nota bene nog denken ook dat ze met de politie te maken hebben in plaats van met deze ’soldiers’.” Hij stelde Kamervragen over de kwestie en wil dat Minister van Justitie Ard van der Steur ingrijpt.

Het Facebookbericht van de Soldiers of Odin:

Soldiers Of Odin Netherlands Zondag 17 juli
tijdens de wijkronde van S.O.O Chapter Groningen, hebben twee leaders in burgerkleding een AZC-er aangehouden in verband met een eerder geplaatste melding op de facebook pagina van Activiteitenteam Rivierenbuurt. Het zou gaan om een man die meisjes mee probeerde te lokken en lastig viel. De man is gevraagd te blijven staan tot de autoriteiten ter plaatse waren. Aan dit verzoek voldeed de man op vrijwillige basis. Op het filmpje is ook te zien dat de persoon in kwestie rustig afwacht tot de politie arriveert. Er is door S.O.O Chapter Groningen geen geweld gebruikt, de vermeende mishandeling komt vermoedelijk voort uit een eerdere vermeende schermutseling in het plaatselijk café waar de man naar verluidt meisjes had betast. Op het arriveren van de politie is de man overgedragen en is voor S.O.O Netherlands de zaak afgesloten.
Wij, Soldiers Of Odin Netherlands, zijn een “burgerwacht” en staan voor een veiligere samenleving en toekomst voor onze kinderen en familie en zullen daar aan bijdragen en indien nodig ons verdedigen. Aangaande de eerdere berichtgeving in de media van o.a. RTL en het Algemeen Dagblad, die onjuist zijn en niet het feitelijke beeld weergeven, willen wij het volgende aan kwijt; Geduld is een schone zaak, ons overvallen van alle kanten en zonder verdere informatie het “nieuws” van elkaar kopieëren doet niemand enig goeds.
S.O.O Netherlands. Samen staan we sterk! United We Stand!
P.S
Ging het zich om een blanke nederlander hadden we net zo ingegrepen en hem uitgeleverd aan de politie
Bron: http://nieuws.tpo.nl/2016/07/20/soldier ... n-politie/

Burgerarrestatie van pedofiel door burgerwacht Sons of Odin is geweldloos verlopen. De verkrachter en pedofiele immigrant had de klappen ontvangen van vrienden en familie van 1 van de serie zedendeliquent in een cafe daags voor zijn arrestatie door Soldiers of Odin.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/2626 ... cht__.html
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1152
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron