Rassenrellen in Nederland

Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.
Rechtse nieuwsberichten geschreven door rechtse mensen zals u en ik op basis van relevante zaken en nieuws berichten.

Rassenrellen in Nederland

Postby Führer » Wed Jan 09, 2019 5:33 am

rassen_oorlog_culemburg.jpg
Rassenoorlog Nederland.

Rassenrellen in Nederland in een Gelderse getto slaat de vlam weer eens in de pan. Een straat patrouille van de RMS (Molukse leger in ballingschap in Nederland) ziet een Marokkaan lopen en slaat die volledig in elkaar want hij hoort niet in hun wijk. Een incident wat vele malen eerder voorgevallen is, echter deze keer komt een groep vrienden van de Marokkaan verhaal halen. Wat het begin is van een wekenlange tit voor tat straat gevechten, vandalisme, brandstichtingen en pogingen tot moord door middel van slaan, steken aanrijden met auto's en zelfgemaakte fragmentatie bommen.
Betonnen_versperring_ras_gescheiden_wijken.jpg
Race riots Europe. Christian Indonesians race riots marocans.

Een korte zoektocht naar wat die RMS dan betekent bevind zichzelf al snel in een bizarre wereld van geweld, intimidatie en totale onschendbaarheid.
auto-aanslag-culemborg.jpg
religious violence europe. Christian VS muslim violence europe 2010.


vandalisme_race_war_Europe.jpg
Race war Europe.

Van simpel geweld en afpersen tot in de puntjes uitgedachte en uitgevoerde massa aanvallen tegen ME eenheden inclusief millitaire fragmentatie bommen. De geruchten dat de molukse medemens onschendbaarheid geniet van de gerechtelijke macht vanwege het verleden lijken dan ook meer waarheid te bevatten dan de Nederlandse overheid wilt toegeven.
afscheidings_terreurgroep_rms.png
afscheidingsbeweging RMS
afscheidings_terreurgroep_rms.png (437 Bytes) Viewed 952 times

Die geruchten gaan dat de molukkers die in de KNIL (Koninklijke Nederlandse Indische Leger) diende de vuile was van het Nederlandse bezettingsleger in Indonesia verrichtte. Inclusief maar niet gelimiteerd tot martelen, executeren en onderdrukken van de vooral Moslim populatie van Indonesia. Omdat de Molukkers vooral Christen of anti-godsdient waren.

Ook al werd het KNIL officieel ontbonden toen de 12 000 Molukkers in Nederland kwamen. Na van de lokale populatie gered te zijn door het Nederlandse leger en in Nederland in vrijheid mochten blijven. Werd dit door de Molukkers die net ontslagen waren door het Nederlandse leger niet geaccepteerd. En zo hielden zij hun legerrangen, legerstatus en militaire netwerk. Wat door de jaren samengroeide met de RMS. Dit Molukse leger in ballingschap lijkt immuniteit van het Nederlandse rechtssysteem te hebben.


Na tientallen "incidentjes" die met militaire precisie gepland en uitgevoerd worden en er slechts een enkele Molukker voor de rechter heeft gestaan kan er niet ander geconstateerd worden dat deze groep medelanders immuniteit van het zogenaamde justitiële systeem heeft. Zoals we al vaker geconstateerd hebben is het een rechtssysteem waar dit soort organisaties buitenvallen, net als de politici, de systeemagenten en nog een paar honderd uitzonderingen.

Een kleine opsomming


1971 "Uit de hand gelopen" (*of stiekem goed gelpande en uitgevoerde para millitaire operatie onder mom van demonstratie) demonstratie van RMS. Die in het teken stond om 33 criminelen met geweld uit de gevangenis te bevrijden.

https://www.youtube.com/watch?v=_2ubcl7zuko

1990 "Uit de hand gelopen*" demonstratie die op massale rellen en tientallen gewonden uitloopt.

https://www.youtube.com/watch?v=CUr830UlI8E

1995 "Uit de hand gelopen*" demonstratie die op massale rellen en tientallen gewonden uitloopt.

2005 "Uit de hand gelopen*" demonstratie die op massale rellen en tientallen gewonden uitloopt. Als de demonstranten niet tegen de ME kunnen winnen besluiten ze om een middelbare school die toevallig in de buurt stond kort en klein te slaan. Met tientallen tieners in het ziekenhuis als gevolg.

https://www.youtube.com/watch?v=AGmbiXKP-dcDat het bovengenoemde geweld door hogerhand opgelegd of op zijn minst gestimuleerd is lijkt verstevigd te worden door media stukjes zoals hier "" waar paramilitairen van de RMS de terroristen van de RMS omschrijven als begrijpelijk.
Of de woorden van de zelfbenoemde president vsn de RMS " John Wattilete van de zelfverklaarde Republiek der Zuid-Molukken, dat de Nederlandse staat met ‘grof geweld een einde had gemaakt aan de jonge levens van onze helden"
https://www.trouw.nl/home/moluks-geweld ... ~aa0033af/


Dat het juist deze bevolkingsgroep is die de Nederlandse samenleving zo veel geld en ellende kost lijkt niet vreemd te zijn aangezien het de enigste bevolkingsgroep is die in racistische wijken mag wonen en zo heuse no-go area's voor de politie heeft.

Tevens een van de weinige bevolkingsgroepen die zoveel subsidie krijgt voor racistische culturele groepjes.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1160
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron