Discriminatie en racistisch geweld op curacau

Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.
Rechtse nieuwsberichten geschreven door rechtse mensen zals u en ik op basis van relevante zaken en nieuws berichten.

Discriminatie en racistisch geweld op curacau

Postby Führer » Fri Oct 07, 2011 7:56 am

Altijd weer krijgen niet Blanke voordeeltjes en het voordeel van de twijfel alles wat ze hoeven te doen is het slaven verleden op te rakelen waar een zeer kleine minderheid van de Blanke Nederlanders slaven hebben gehead of verhandeld.
Deze minderheid is kleiner dan 1%.
Ondertussen worden Blanken op Caracau straffeloos stelselmatig mishandeld beroofd en gediscrimineerd.

En als klap op de vuurpijl uit de woordvoerder van dit racistische eiland met zeer geweldadige rellen tegen Nederland en zijn bevolking als Nederland zich voor deze Blanke slachtoffers inzet.

Eindigen de Blanke Nederlanders ook straffeloos in concentratiekampen net als de Nederlandse Blanke Boeren in Zuid-Afrika zonder dat de Nederlandse regering zich in durft te zetten?

Image

Zorgen over geweld tegen militairen Curaçao

Criminelen op Curaçao zouden het hebben voorzien op Nederlandse militairen en hun familie. Zowel VVD als PVV eist opheldering van het kabinet, naar aanleiding van berichtgeving in De Telegraaf hierover. De marinekolonie zou doodsangsten uitslaan.

Schoolgaande Nederlandse jongeren zijn slachtoffer van geweld, woningen van militairen worden overvallen. VVD-Tweede Kamerlid Andre Bosman: "Dit kan natuurlijk echt niet. Onze militaire gezinnen moeten daar in veiligheid kunnen leven."

Waarom investeert Nederland jaarlijks miljoenen in de Curaçaose recherche en de bestrijding van criminaliteit, als de veiligheid niet kan worden gegarandeerd? Dat vraagt Bosman zich af. Marechaussee zou extra moeten patrouilleren bij de marinekolonie.

Bron: http://www.spitsnieuws.nl/archives/binn ... ra%C3%A7ao'Dreiging rellen op Curaçao tegen Nederland'

(Novum) - Op Curaçao kunnen rellen uitbreken als Nederland zich te veel met het eiland bemoeit. De officiële vertegenwoordiger van het eiland in Nederland, Sheldry Osepa, waarschuwt daarvoor in een brief aan het kabinet, schrijft het AD.

In uitgelekte notulen van de ministerraad staat dat het kabinet dreigt in te grijpen op het eiland als er niet iets aan de corruptie wordt gedaan. Osepa zegt dat daarop rellen kunnen uitbreken zoals in 1969 toen de bevolking in opstand kwam tegen Shell.

Vorige week constateerde een commissie onder leiding van voormalig GroenLinks-leider Paul Rosemöller dat er twijfels zijn over de integriteit van de ministers van Curaçao.

Bron: http://binnenland.nieuws.nl/663372/drei ... _nederland
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron