Veijheidsstrijder veroordeelt door de Gedachtenpolitie

Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.
Rechtse nieuwsberichten geschreven door rechtse mensen zals u en ik op basis van relevante zaken en nieuws berichten.

Veijheidsstrijder veroordeelt door de Gedachtenpolitie

Postby Führer » Fri Oct 21, 2011 4:05 pm

Werkstraf voor delen nazimuziek op internet


(Novum) - Een man uit Den Haag is donderdag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het verspreiden van naziliedjes op internet. In de acht nummers, met titels als Nigger Out! en Ruhm und Ehre, werd onder meer herhaaldelijk 'Sieg Heil' gescandeerd. De 31-jarige man deelde de nummers via een peer-to-peerprogramma.

Peer-to-peerprogramma's maken het mogelijk om bestanden direct van andere gebruikers te downloaden, zonder tussenkomst van een server waar de muziek staat opgeslagen. Het is voor het eerst dat iemand is vervolgd voor discriminatie via een peer-to-peerprogramma.

In november 2007 werd door een andere gebruiker van het computerprogramma melding gemaakt van de discriminerende nummers bij het Meldpunt Discriminatie Internet. De melder was op internet op zoek naar muziek van Kinderen voor Kinderen en stuitte daarbij op de nazimuziek.


Bron: http://binnenland.nieuws.nl/665467/werk ... p_internet


je zou bijna hopen dat die communistische SNITCH en overheids informant ooit eens een echte moslim tegenkomt en hem onthoofd en keihard ALLAHHHHH AHKBAR roept netzoals in zijn radicale kinderen voor kinderen.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron