Turkse Nationalisten rellen met Politie en Koerden

Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.
Rechtse nieuwsberichten geschreven door rechtse mensen zals u en ik op basis van relevante zaken en nieuws berichten.

Turkse Nationalisten rellen met Politie en Koerden

Postby Führer » Sun Oct 23, 2011 5:44 pm

Er zijn al vaker berichten gepost van totaal legale domnstraties van Europees-Nationalisten zoals de NVU die telkens opnieuw aangevallen worden door hordes doorgedraaide MTV kijkers.
Telkens als deze links-fascistische criminelen niet opdagen verloppt de demonstratie zonder enig incident en daarvoor meestal ook zonder enige media aandacht.
Als een groep extreem-geweldadige Turkse Nationalisten dan heel Amsterdam op zijn kop zetten en elke politie agent en Koerd die ze tegenkomen een pak slaag geven zijn de groenlinks-supporters nergens te bekennen.


Wederom pure discriminatie van deze linkse criminelen als het Blanke Nationalisten waren die gingen demonstreren en mensen aanvallen gebasseerd op hun afkomst was de wereld te klein geweest.

zo 23 okt 2011, 17:36
Confrontatie politie met Turkse demonstranten AMSTERDAM - De politie is zondagmiddag in Amsterdam slaags geraakt met Turkse demonstranten en Koerden van een Koerdisch centrum. Een groep van tussen de 60 en 100 Turken trok na een betoging op het Museumplein via het Vondelpark naar een Koerdisch centrum aan de Sloterkade, zeer tegen de wil van het organiserend comité.

Ze gooiden enkele ruiten van het centrum is, waarop de politie ingreep. Er is „veel” politie op de been, aldus een politiewoordvoerder. Maar inmiddels zijn de partijen uit elkaar gehaald en is het rustig. „Of dat zo blijft, is nog maar de vraag”, aldus de zegsman. „We houden de situatie zondagavond nog scherp in de gaten.”

Enkele betrokkenen raakten gewond; hoeveel is nog onduidelijk. „Maar het lijkt mee te vallen”, aldus de woordvoerder. Hoeveel personen er zijn opgepakt, kon hij nog niet zeggen. „Verder zijn er geruchten dat er is geschoten, maar dat kan ik nog niet bevestigen.” Een deel van de relschoppers liep ook weer terug via het Vondelpark.

Turkse demonstranten waren op het Museumplein bijeengekomen uit protest tegen een aanval woensdag van de Koerdische PKK op militaire posten in het zuidoosten van Turkije. Dat heeft de voorzitter van het Inspraak Orgaan Turken in Nederland (IOT), Aydin Akkaya, laten weten. Bij de aanval kwamen zeker 24 militairen om. De PKK eist autonomie voor de Koerden in het zuidoosten van Turkije.

Bron: http://www.telegraaf.nl/binnenland/1077 ... binnenland
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron