Tereur aanslag op politiek kantoor Gouden Dageraad.

Politiek geweld tegen Rechts, en politiek geweld en aanslagen van geweldadig links tereur netwerk.
Opererend met verschillende namen en splintergroepen, gesubsidieerd door de overheid.

Tereur aanslag op politiek kantoor Gouden Dageraad.

Postby Führer » Tue Dec 04, 2012 3:46 pm

Het bloeddorstige rode tereur laat zich weer zien dit maal in Griekenland, wonder boven wonder geen doden en zwaargewonden godzijdank.
Nu de extreem-linkse politiek zijn vruchten begint af te werpen en het eens zo rijke westerse wereld de gevolgen van communisme begint te voelen beginnen de rode terroristen zich weer te roeren.
Wordt ongetwijfeld vervolgd.....


-----------------------------------------------------------------------------
Bomaanslag bij Grieks extreem-rechts
Links protest tegen de rechts-extremistische partij Gouden Dageraad Links protest tegen de rechts-extremistische partij Gouden Dageraad AFP
Toegevoegd: dinsdag 4 dec 2012, 05:53
Image
Bij een partijkantoor van de Griekse rechts-extremistische partij Gouden Dageraad is een bom ontploft. De explosie in een buitenwijk van Athene veroorzaakte veel schade, maar geen slachtoffers. De politie weet niet wie er verantwoordelijk is voor de bom.

Gouden Dageraad haalde in juni uit het niets 7 procent van de stemmen bij de Griekse parlementsverkiezingen. De partij is sterk anti-Europa en anti-immigranten, en profiteert van de diepe crisis waarin Griekenland gedompeld is. Leden van de partij gebruiken geregeld geweld tegen illegalen.
Holocaust ontkend

De partij ontkent dat ze neo-nazistische ideeën heeft, maar partijleider Nikos Michaloliakos heeft wel de holocaust ontkend. Ook lijkt de manier waarop de leden elkaar begroeten op de nazigroet en roept het logo van de partij herinneringen op aan het hakenkruis.

Uit een opiniepeiling blijkt dat ruim 14 procent van de Grieken op Gouden Dageraad zou stemmen als er nu verkiezingen zouden zijn.


Bron: http://nos.nl/artikel/447554-bom-bij-gr ... echts.html
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Politiek geweld tegen Rechts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron