Rechtse weblogger afgeschoten als een hond door links

Politiek geweld tegen Rechts, en politiek geweld en aanslagen van geweldadig links tereur netwerk.
Opererend met verschillende namen en splintergroepen, gesubsidieerd door de overheid.

Rechtse weblogger afgeschoten als een hond door links

Postby Führer » Wed Jul 21, 2010 10:00 am

Webloggen is slecht voor de gezondheid
Kijk, vroeger in de oud mediale tijd waren het nog de papiertijgers met een rechtse abjecte mening die werden omgelegd (r.i.p. Theo van Gogh) in binnen en buitenland. Tegenwoordig zijn het gewoon webloggers die rigoureus monddood worden gemaakt: vandaag kwam in Griekenland de webloggende journalist Sokratis Giolias aan zijn einde. Tenminste twee ouzodrinkers schoten met een aardige 15 kogels de weblogger in zijn eigen huis overhoop. Tragisch, want Sokratis Giolias had een blogspotweblogje weten uit te bouwen tot een van de meest geraadpleegde nieuwsbronnen in het semidemocratische faillietland Griekenland.
Sokratis Giolias .JPG
Sokratis Giolias Afgeslacht als een hond door linkse oorlogs activisten
Sokratis Giolias .JPG (36.29 KiB) Viewed 2670 times

Bovendien had meneer ook een radiozender en kreeg hij voor elkaar wat corrupte oude media niet voor elkaar kregen: betrouwbaar nieuws brengen. Maar, door wie is Giolias nu eigenlijk omgelegd? Volgens de extreemlinkse tendentieuze actiesite Joop.nl (betaald door Vara-leden) is zulks nog helemaal niet bekend. Oh? Wat vreemd, internationale gezaghebbende media weten toch gewoon te melden dat een van de eerste weblogmoorden in de geschiedenis is gepleegd door de extreemlinkse terroristische organisatie Revolutionaire Sekte. Zeg maar de R.A.F. van Griekenland. Het is maar goed dat nieuws van Vara-websites door niemand serieus wordt genomen. Anders zouden we het ware gelaat van internationaal extreem links nooit te zien krijgen.
Update: Hee, de Vara-ledensite heeft een soort van halfslachtige update geplaatst waarin het ANP de schuld krijgt. Moest van Vera Keur (Korvinus is op vakantie naar Chersonissos).

BertBrussen | 19-07-10 | 18:45

Bron: http://www.geenstijl.nl/index2.html

http://www.rtl.nl/%28/actueel/rtlnieuws ... enland.xml
http://www.businessweek.com/news/2010-0 ... e-say.html
Weblog in kwestie: http://troktiko.blogspot.com/
Zelfde Extreem Linkse oorlogs activisten groep liqueerde politie agent http://www.france24.com/en/20100719-gre ... um=twitter
Linkse propagande versie van nieuws brengen:
En de linkse terreur gaat maar door en wederom zonder aanhoudingen deze keer kozen de oorlogs activisten Griekenland als plaats delict.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1122
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Politiek geweld tegen Rechts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron