Doel van deze website en regels

Verplicht leesvoer bij eerste bezoek, en uw mening over extreem-rechtse zaken.

Doel van deze website en regels

Postby Führer » Thu Dec 03, 2009 9:31 am

Deze website is voor politiek rechtse mensen, linkse berichten zullen systematisch verwijderd worden.
Het maakt mij altijd weer zo ontzettend woedend als ik zie hoe rechtse berichtjes verwijderd worden op websites en webfora's. Rechts denkende mensen worden op die manier gediscrimineerd vanwege hun politieke overtuiging.
Wilders doet het goed in de politiek, en heeft mij overtuigd ik ga Wilders stemmen had ik besloten en jaartje of wat geleden.
Zo deden vele andere mensen en Wilders doet het goed in de peilingen. Tijd voor die linkse kankerhonden om Wilders en zijn stemmers waaroder ik dus, systematisch uit te maken voor alles en nog wat. Van Racisme, fascisme tot zelfs tweede hitler, Wilders stemmers zouden domme mensen zijn. En dan kwam er een rapport van zogenaamde 'wetenschappers' dat Wilders en zijn aanhang extreem rechts is. Wilders extreem rechts
Dit deed het voor mij ik ben dus extreem rechts omdat ik op Wilders ga stemmen. Nou ja zeg en ik zag mij zelf altijd als gematigd rechts.
Maar goed als wetenschappers het hebben 'bewezen' is er ook geen reden meer om gematigd te zijn ik ben toch extreem-rechts. Het verbaasde mij maar ik kan mij aanpassen aan nieuwe omstandig heden vandaar deze website.
Nu ik dus als extreem rechts wordt uitegscholden en wetenschappelijk bewezen is dat ik extreem rechts ben alleen maar omdat ik op Wilders ga stemmen dient de vraag aan wat is extreem rechts dan eigenlijk?
Mijn antwoord op die vraag is altijd geweest: het accepteren van geweld en racisme van minderheden.
Denkend aan hitler, kkk, en ja ook de NVU vanwege de liefde voor het derde rijk met alles wat er toen gebeurt is.
Echter het begrip extreem rechts is dus veel breder tegenwoordig door wilders die economish gezien vrij links is en alleen tegen massale immigratie en islamisering van Nederland is als extreemrechts te kwalificeren is het duidelijk dat iedereen die niet voor islamisering en massale immigratie is wetenschappelijk extreemrechts is.

De puberale mening van Pechtold was "PVV is het meest rechtse partij dus is dit extreem-rechts", en werd in deze mening gesteund door de 3 extreem-linkse wetenschappers en de anne frank stichting. Dit zou betekenen dat het begrip extreem-rechts een dynamisch begrip is dat opschuift naar op wat dat moment aan partijen bestaat. We hoeven er dus maar 1 partij naast te zetten die nog rechtser is om de stempel van extreem-rechts eraf te halen. Die partij bestaat ook al namelijk de NVU. Als dan de NVU de meest rechtse partij is dus de extreem-rechtse partij dan wordt de PVV gematigd rechts.
Echter aan de linker kant is ook 1 partij het meest links dus extreem-links namelijk de extreem-linkse groenlinks.


Om toch wat meer over dit onderwerp te weten te komen zal ik proberen om meer informatie op deze website over extreem rechts te plaatsen.Om op deze manier andere mensen die geintresseerd zijn in wat extreemrechts nou eigenlijk is.
Verschillende gedachtes die tot extreem-rechts behoren, al ben je economisch gezien heel erg links of zelfs communistisch ingesteld maar je bent ook geintresseert in 1 van de gedachtes hier beneden dan wordt je hier in Nederland als Extreem-rechts gezien en behandelt.

Nationaalsocialisme (Nazi's) Wikipedia nationaal socialisme
Extreem-Rechts Wikipedia extreem-rechts
Fascisme Wikipedia fascisme
Racisme
Conservatisme
Jodenhaat/Jodenangst
Revisionisme / Kritische vragen over de holocaust


Voor iedereen die zich gediscrimineerd voelt vanwege zijn politieke denkbeelden, voor gefrustreerde mensen, anti islam aanhangers, white power, nationalisme en de hele mikmak.
Incidenten waar imigranten de daders zijn worden vaak snel weer verwijdert van het internet, vandaar de nieuwssectie op dit fora, om die aanslagen van die kanker mogolen op te slaan zodat die niet vergeten worden.

Gebruik van engels en Nederlands op deze website.
Extreem rechts is een beweging die je in de gehele blanke wereld ziet, veel extreem-rechtse ideen zijn universeel in de blanke wereld onder extreemrechts en er zijn veel extreemrechtse invloeden van andere landen in Nederland. Vandaar dus ook engels en amerikaanse extreemrechtse informatie.
Ik doe gewoon kopieren/plakken lijkt me duidelijk dat ik niet alle teksten ga vertalen naar het Nederlands.


Je mag plaatsen wat je wilt, als het maar rechts is en als het maar binnen de wet is!
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1159
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Re: Doel van deze website en regels

Postby DeRuyter » Thu Aug 11, 2011 3:18 pm

Leuk forum en leuk dat linkse honden hier niet welkom zijn, Echte Nederlanders zijn ook niet welkom bij linkse honden fora dus de linkse honden dan ook niet bij Echte Nederlanders :lol:

n 1 van de gedachtes hier beneden dan wordt je hier in Nederland als Extreem-rechts gezien en behandelt.

Nationaalsocialisme (Nazi's) Wikipedia nationaal socialisme
Extreem-Rechts Wikipedia extreem-rechts
Fascisme Wikipedia fascisme
Racisme
Conservatisme
Jodenhaat/Jodenangst
Revisionisme / Kritische vragen over de holocaust


De informatie op wikipedia is sowieso niet serieus te nemen, is een links georiënteerd media en elke linkse NSB'er kan de boel veranderen/bewerken/aanpassen tot in zijn/haar links straatje :evil:

Er is er maar een in dat rijtje wat echt rechts is; het Conservatisme! De rest is (extreem)links, iets wat die smerige links NSB-honden ons in de schoenen willen schuiven. De linksen zijn nationaal-socialisten, Jodenhaters, holocaust ontkenners, fascisten, en racisme. Voor wat betreft het laatste ''racisme'' is dat iets wat bij alle bevolkingsgroepen voorkomt en niet specifiek bij eentje. Racisme is iets gewoons, het hoort erbij en zal nooit verdwijnen, in het dierenrijk bestaat ook racisme maar degenen die het hardste discrimineren zijn; jawel uiteraard de linkse honden. Zij discrimineren het blanke volk met alles wat ze maar kunnen vinden, nu weer met die zogenaamde ''zielige'' primaten in de Hoorn van Afrika waart helemaal geen hongersnood is maar munitienood voor wapens. Wat dat betreft zijn al decennia lang vele miljarden in dat zogenaamde ''zielige'' Afrika gestopt.. miljarden in een bodemloze put weggesmeten, het is er nog steeds een grote bende, die primaten kunnen daar niets anders dan wapens kopen en elkaar afmaken, hoezo, hongersnood?! :evil: :lol:

Image
User avatar
DeRuyter
 
Posts: 18
Joined: Wed Aug 10, 2011 6:52 pm

Re: Doel van deze website en regels

Postby Führer » Tue Aug 16, 2011 12:44 pm

DeRuyter wrote:Voor wat betreft het laatste ''racisme'' is dat iets wat bij alle bevolkingsgroepen voorkomt en niet specifiek bij eentje. Racisme is iets gewoons, het hoort erbij en zal nooit verdwijnen, in het dierenrijk bestaat ook racisme maar degenen die het hardste discrimineren zijn; jawel uiteraard de linkse honden. Zij discrimineren het blanke volk met alles wat ze maar kunnen vinden, nu weer met die zogenaamde ''zielige'' multicultis in de Hoorn van Afrika waart helemaal geen hongersnood is maar munitienood voor wapens. Wat dat betreft zijn al decennia lang vele miljarden in dat zogenaamde ''zielige'' Afrika gestopt.. miljarden in een bodemloze put weggesmeten, het is er nog steeds een grote bende, die primaten kunnen daar niets anders dan wapens kopen en elkaar afmaken, hoezo, hongersnood?! :evil: :lol:

Image


Welkom op het forum meneer De Ruyter.

Gelukkig zijn wij als westerlingen de beroerdste niet en hebben maar een flink aantal ladingen verse wapens en munitie verzonden naar het zielige Afrika. Die AK47's waren allemaal zo oud nu hebben ze weer moderne wapens van de NAVO. Kunnen ze zelf de burgers beschermen, scheelt ons weer tienduizende bommen A duizenden euros per stuk.

De meeste van die hulporganisaties zijn de grootse racisten inderdaad, al ga je daar in de rij staan als uitgehongerde Blanke krijg je een dikke schop onder je kont in plaats van gratis eten en drinken zoals die andere.
Heb je ooit een hulpoorganisatie voor die tienduizenden verhongerende Blanke in Zuid-Afrika gezien of hulporganisaties die de Blanke boeren beschermt in Rhodesia.

Hypocriete racisten-organisaties zijn het van mij krijgen ze echt nooit meer wat.
behalve een grote bek als ze aan mijn deur komen bedelen.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1159
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Re: Doel van deze website en regels

Postby Dstructo » Fri Aug 03, 2012 3:31 am

leuk hoor weer zo een site maar woord er ook nog actie ondernomen praatjes vullen tenslotte geen gaatjes
dat doen ze hier in het binnen hof namelijk ook ;) ?
dus ja ik ben voor vuurwerk moskeetjes opblazen en medemensen helpen , wijken bevrijden
van dezen islamitische kakkerlakken zoiets
Dstructo
 
Posts: 1
Joined: Fri Aug 03, 2012 3:15 am

Re: Doel van deze website en regels

Postby Führer » Sun Aug 05, 2012 6:15 pm

Dstructo wrote:leuk hoor weer zo een site maar woord er ook nog actie ondernomen praatjes vullen tenslotte geen gaatjes
dat doen ze hier in het binnen hof namelijk ook ;) ?
dus ja ik ben voor vuurwerk moskeetjes opblazen en medemensen helpen , wijken bevrijden
van dezen islamitische kakkerlakken zoiets


Hallo welkom op het forum Dstructo, om maar meteen met je vraag te beginnen er wordt geen actie ondernomen via dit webforum. We proberen slechts de problemen aan te kaarten en in kaart te brengen.
Met een flinke vuurwerk bom blaas je net een deur uit de meestal zwaar gebouwde bunkers die als moskees door het leven gaan, ik zie niet in hoe dit een wijk zou kunnen bevrijden. Om een moskee op te blazen zou je een flinke kruisraket of een breivik bom moeten hebben maar dan nog zie ik niet hoe dit een wijk kan bevrijden.
En om heel eerlijk te zijn verdient het grootste gedeelte van de mensen in die wijken helemaal niet bevrijdt te worden de meeste dragen slechts bij aan het probleem.
Die zijn al zo gepropagandeerd en gebrainwased dat ze zelf ook helemaal niet bevrijdt willen worden en dan is er nog dat deel van de bevolking die echt gewoon denkt dat er geen blank ras of zwart ras voor dat geld bestaat en dat alle grenzen moeten verdwijnen in lijn met een 1 wereld regering en dat een gemengd bruin ras het nieuwe wereldburger moet worden.
Een betere strategie zou wellicht zijn uit de EUSSR te gaan en zo zeggeschap over dit land terug te krijgen wat helemaal ideaal zou zijn is als dit met een economische crisis gepaard gaat waardoor een groot deel van de gelukszoekers weer verde trekt waar het fras groener is die mensen kennen vaa k helemaal geen emoyionele band met dit land en gaan gewoon weer terug naar land van herkomst als het hier even niet meezit. Ook zal een groot deel van de bevolking weer naar tradionele waarden gaan als ze ineens niet meer izo zeker zijn van gratis geld voor niets doen.
Verder proberen we geen denigrerende namen en spreuken te gebruiken op dit forum dat wekt slechts onbegrip op terwijl we het tegenovergestelde proberen te bereiken. Ook al worden we zelf wel altijd met denigrerende namen en spreuken ontvangen door de linkse, multiculties en de staats media.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1159
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Re: Doel van deze website en regels

Postby DerMauz » Thu Dec 20, 2012 1:24 am

Beste Führer,

Allereerst geweldig dat er zo'n site/forum als dit bestaat!

Ik ben nieuw op dit forum:
Jong / Goed betaalde baan / HBO opgeleid maar heb zo'n kanker hekel aan de huidige politiek dat ik het hier vast kan delen. En de huidige problematiek aankaarten.

Ik ben pro-Wilders stemmer (tenslotte de meest grote rechtse partij van dit moment)
ik snap net als een ieder ander dat 'echte' vluchtelingen hier een kans verdienen,... echter maximaal 20 personen per jaar zou de max zijn. Ideaal om de straten schoon te houden in Nederland (bezem + hark) en 7 dagen per week voor 1,75 eur per uur. Zij een beetje geld, wij de straten netjes.

Maar het is godvergeten hoeveel buitenlanders hier in dit land komen, iederjaar weer opnieuw...

Ik lees dat de Politie weer nieuwe uniformen krijgen,.... meer gezag... maar het mocht absoluut niet agressief overkomen,... nee gezag... gezag ? flikker toch op! eerst moet het hele kabinet + handlangers op de schop! en moet er een flinke wind genaamd: 'Sandy' of 'Katrina' blazen met 500km/pu voordat er überhaupt ooit weer gezag komt voor die 1283 euro netto verdiende kut-apen! (politie) letwel: dit is mijn persoonlijke mening en ik vind het kut-kanker apen die nooit gezag zullen krijgen met het huidige linkse politie bewind.

Daarbij komt nog dat ze massaal de Nederlandse kerken willen sluiten (minder opkomst) nee vind je het gek ?
Henk en Ingrid en Sophie en Roderick werken zich helemaal de slompes, terwijl wij massaal kinderbijslag toekennen aan buitenlandse gezinnen met meer dan 8 koters per gezin. En de shoarma zaak van ome Ali wordt ook nog gesponsord door de lokale gemeente... nee de maat is vol.

Ik zal mij de komende maanden beraden met mijn politieke vrienden wat wij er als burgers lees: extreem-rechtse burgers aan kunnen doen. (want zoals reeds eerder vermeld: ik ben wilders-stemmer dus extreem rechts)


Der Führer bedankt voor het lezen van mijn bericht.
Je zult nog vaker van mij horen.

Was getekend,

Der Mauz :twisted:
Pim we never forget you!
User avatar
DerMauz
 
Posts: 6
Joined: Thu Dec 20, 2012 1:00 am


Return to Verplicht leesvoer bij eerste bezoek

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron