Bombardeer Iran terug naar de steentijd.

Verplicht leesvoer bij eerste bezoek, en uw mening over extreem-rechtse zaken.

Bombardeer Iran terug naar de steentijd.

Ja.
5
63%
Nee.
0
No votes
Ja maar pas nadat Iran, Israel kapot gebombardeerd heeft.
3
38%
 
Total votes : 8

Bombardeer Iran terug naar de steentijd.

Postby Führer » Sat Nov 19, 2011 3:08 pm

Iran lijkt het doelwit te worden van een Usa-NATO-Israel aanval, goede zaak of niet?

Na de anale verkrachting met een mes en de barbaarse dood van Gadaffi heeft het moordlustige NWO leger weer tijd voor een aanval op het volgende slachtoffer, Iran staat al lang op de lijst, even leek het dat Syrie de volgende was maar na het arriveren van Russische oorlogsboten weet niemand of het eerst Iran of Syrie zal zijn.

Israel bluft dat het zelf aan kan en zal vallen maar dit zou zonder steun van de NAVO en USA een zelfmoordpoging zijn. Zelfs al zou het de atoomwapens direct inzetten en Iran met de grond gelijk maken zal het nog de steun van de NAVO en USA nodig hebben om de woede van de islamitische wereld van zich af te kunnen slaan. En zelfs met deze steun kan dit het einde van Israel betekenen aangezien Israel een heel makkelijk doelwit is.

Een sterk israel is naar ons idee alleen maar gunstig voor de oorspronkelijke Nederlander, al is het maar om de woede en aandacht van de islamitische wereld op te vangen. Het bemoeien van zionisten/en joodse clubjes met de Nederlandse cultuur is wel zo destructief aan de Nederlandse cultuur geweest dat een aanval op hun cultuur ook als payback gezien kan worden.

Iran in tegenstelling tot Libia is wel een gevaar voor Europa en Europeanen en een Iran met atoombommen die het kan verspreiden onder zijn proxy legers net als het doet met zijn conventionele wapens zou een nachtmerrie zijn.

Er wordt in de media gespeculeerd dat Israel misschien een conventionele aanval op het atoompgrogramma van Iran zal uitvoeren voordat Iran zijn hele programma onder de grond heeft gebracht waar het druk mee bezig is. Hele complexen worden 50 tot 100 meter onder de grond en bergen verscholen, zelfs met bunkerbuster bommen is het don onmogelijk om deze complexen met precisie aanvallen uit te schakelen.

Al zou Israel de helft van zijn luchtvloot inzetten in een aanval op Iran dan nog zou het slechts een aantal complexen uit kunnen schakelen in 1 go, terwijl Iran over een stuk of 15 van dit soort complexen beschikt verdeeld over heel Iran.
Na deze conventionele aanval zal Iran een deel van zijn 100 raketten die israel kunnen bereiken op Jeruzalem afschieten wat met vele slachtoffers gepaard zal gaan en het landje in een crisis stortten, wat vrijwel zeker een aanleiding zal zijn voor islamitische proxy legers voor een grondaanval op Israel.


Een aanval zonder directe steun van de NAVO of USA lijkt daarom uitgesloten tenzij dit gepaard gaat met een atoomaanval wat Iran wellicht afschrikt om te retalieren.

Vandaar de POLL een preventieve aanval van israel/NAVO/USA op Iran JA of NEE.
Indien JA dan als preventieve aanval of als vergelding van een Iraanse vergeldingsactie die Jeruzalem van de kaart veegt?


Het NWO leger bestaande uit de NAVO en USA aangevuld met huurlingen is bezig met een wereld oorlog in een poging om de hele wereld te verenigen onder 1 regering geleid door het bankwezen.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1135
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Verplicht leesvoer bij eerste bezoek

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron