Roofmoord op Wim van Ravenswaaij 30-Maart-2008

Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten, tegen de oorspronkelijke bevolking.
Forum rules
De PVV is dse enige partij die voor strenge straffen en gerechtigheid is.
De criminelen in de cel en wij veilig over straat in plaats van hoe het tegenwoordig gaat!

Roofmoord op Wim van Ravenswaaij 30-Maart-2008

Postby Führer » Sat Jan 02, 2010 12:15 pm

Imagevr 24 okt 2008, 08:29 | lees voor

Dubbelleven wordt boekhouder Wim (67) fataalVermoord door Roemeense 'seksbende' door Bart Olmer
VEENENDAAL - Zijn dubbelleven werd hem fataal. De vermogende Wim van Ravenswaaij (67), die 31 maart jongstleden thuis werd gewurgd, hield in zijn streng christelijke woonplaats Veenendaal angstvallig geheim dat hij er homoseksuele contacten op na hield. De politie vermoedt dat één van zijn Amsterdamse homovriendjes hem thuis heeft opgezocht om zijn geld, samen met twee mededaders van een gevreesde Roemeense overvalbende.


Wim van Ravenswaaij viel ten prooi aan Roemeense overvalbende.

De Utrechtse politie stuitte in het onderzoek naar de wurgmoord op het geheime liefdesleven van de geboren en getogen Veenendaler. Zo bleek dat hij regelmatig naar Amsterdam afreisde voor sekscontacten. Daar heeft hij waarschijnlijk zijn moordenaar leren kennen. Het slachtoffer werkte als boekhouder in groente- en fruithandel 'De Goudreinet' van zijn ouders. De laatste jaren zorgde hij thuis met volle overgave voor zijn demente moeder (99), nadat hij in 2000 als mede-eigenaar was uitgekocht uit het familiebedrijf. Volgens zijn schoonzus was hij "heel lief en teder" voor zijn moeder, met wie hij een speciale band had. Tweemaal daags kwam een verpleegster van de thuiszorg langs bij moeder en zoon in hun woning aan de Parallelweg. Zondag 30 maart, rond half negen, hielp zij met het naar bed brengen van de vrouw. Zij is de laatste die Wim in levenden lijve heeft gezien; de volgende ochtend vindt ze Wim gewurgd en aan zijn handen geboeid op de woonkamervloer.

Daders

De recherche vindt sporen van twee of drie daders, maar geen sporen van braak. Het slachtoffer moet hen zonder argwaan binnen hebben gelaten. "Hij is uitgekocht uit het bedrijf, dus kennelijk dachten de daders dat er wat te halen viel", zegt de Utrechtse politiewoordvoerder Thomas Aling. Uiteindelijk bedroeg de buit slechts Wims paspoort, rijbewijs en een eenvoudig Fuji-fototoestel. Rechercheurs ontdekken dat het slachtoffer thuis mannen ontving en ook oppikte rond het Rembrandtplein in Amsterdam. Daar moet hij, zo denkt de recherche, in contact zijn gekomen met de Roemeense mannen, die hem later ombrengen. Deze daders zijn waarschijnlijk dezelfde mannen die enkele dagen voor de moord in Amsterdam op vergelijkbare wijze een man thuis aan de Akerpolderstraat hebben overvallen. "Beide mannen hadden contact met Roemenen", aldus de politie, die vermoedt dat de daders nog véél meer slachtoffers hebben gemaakt. Mogelijk zwijgen die uit schaamte. Politiewoordvoerder Aling: "We zoeken met name getuigen in de gayscene, daarom plaatsen we in de Gay Krant ook een uitgebreid opsporingsbericht." Naar verluidt zouden ook Roemeense dames uit deze bende, die betaald werden voor seks, op dezelfde wijze opereren en hun cliënten overvallen nadat ze meermalen op bezoek zijn geweest.

De Utrechtse politie vermoedt dat de Roemeense bende zich verplaatst in een groene Mercedes Benz 200 CE, mogelijk is de kentekenplaat BS-384-MM inmiddels eraf gehaald. Deze wagen is zowel in Amsterdam als Veenendaal gesignaleerd. Volgens bronnen verkeert het rechercheonderzoek in een stroomversnelling. Op korte termijn, waarschijnlijk zelfs binnen enkele dagen, worden arrestaties verwacht.Bron: http://www.telegraaf.nl/binnenland/2274 ... de___.html
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1152
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Moord en doodslag gepleegd door moordzuchtige immigranten. Lijst van slachtoffers allochtoon geweld.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron