Brexit, eerste stap naar Europese vrijheid

Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.
Rechtse nieuwsberichten geschreven door rechtse mensen zals u en ik op basis van relevante zaken en nieuws berichten.

Brexit, eerste stap naar Europese vrijheid

Postby Führer » Fri Jun 24, 2016 8:06 pm

Tegen alle media hype in was het toch een verrassing dat de Engelsen ervoor gekozen hebben om uit de fascistische Europese dictatuur te stappen.

Nexit-Netherlands-Exit-EUFascism.jpg
NExit, netherlands Next to Exit!
Nexit-Netherlands-Exit-EUFascism.jpg (7.26 KiB) Viewed 3271 times

Het gebruikelijke angstzaaien, dreigen met oorlog en financiële apocalyps werkte deze keer niet en zelf de wijdverspreide verkiezingsfraude mocht niet meer baten de Engelsen hadden genoeg van de leugens, dreigementen en financiële afpersing.

Al is het onmogelijk om al te blij te worden van dit goede nieuws aangezien de geschiedenis van de EUrocraten ons leert dat ze geen NEE accepteren en waarschijnlijk de britten onder dwang dreigementen en valse voorwendselen in de EU houden onder een andere naam.
Net zoals ze met de EUropesche (grondwet) dictaten gedaan hebben nadat de Ieren, Fransen en Nederlanders dit hadden geblokkeerd met hun NEE.
Toch is het belangrijk om nog te benadrukken hoe wij toen in 2004 werden bedreigt met oorlog, lichten uit etc etc als ook maar 1 land niet voor zou stemmen dan zou het hele EUropese project verdoemd zijn. Na 3 x NEE gingen ze gewoon 2 keer zo hard vooruit met het afpakken van individuele rechten en de rechten van individuele landen allemaal in het belang van de kleine alles overheersende elite.

Het vreedzame vertrek van de Engelse (als het vreedzaam blijft) is een belangrijke eerste stap naar het einde van het EUrocratische Europa. Het power vacuum wat na het onomkomenlijke val van EUropa blijft biedt uiteraard kansen voor een nieuw systeem waar de Europeaan centraal staat en niet de Amerikaanse bankiers en hun Europese knechten.


Na een Brexit, is het een goed moment voor de Nederlanders om de stekker uit dit gefaalde project te trekken waar zij decennia geleden een van de oprichters was.
User avatar
Führer
Site Admin
 
Posts: 1160
Joined: Thu Dec 03, 2009 4:32 am

Return to Extreem rechts nieuws en nieuwsberichten.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron